Yleinen 25.8.2016

Lapseni ovat piruja enkeleiden vaatteissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Joskus, oi joskus on päiviä että tekisi mieli lähettää tuo oma jälkikasvu niin kauas kuin pippuri kasvaa ja timbuktun pikajuna vie. Yleensä nämä päivät on sellaisia kun isäihminen on iltavuorossa ja lastenhoito on kokonaan minun vastuullani. Ei siinä mitään muuta, mutta vaikka aika hyvä multitaskaaja olenkin niin nämäkin taidot ovat rajallisia. Tänään oli sellainen päivä. Taas…
Tukkaputkella töistä hakemaan lapsia. Lasten kanssa kotiin ja pikakelausta hellan ääreen. Voitte kuvitella miten kiltisti nälkäiset lapset antavat äidin tehdä rauhassa ruokaa kun ollaan koko päivä oltu erossa toisistamme. Mutta pakko mikä pakko, raha ei kasva puussa mutta ei sen kummemmin kalapuikotkaan. Tänään pikagurmeekokkaustani ei pelastanut edes Pikku Kakkonen. Sen taika oli totaalisesti hukassa. 
Vähän tönitään. Revitään hiuksia. Tönitään lisää. Ja itketään. Mutta kun sisko sitä ja sisko tätä. Eikun unohdin, eihän hän mitään tehnyt. Kuhan vain juoksi portaiden alle piiloon kun sisko aloitti huutamisen. Ei sen puoleen, tänä päivänä tuo pienempikään ei ole enää syytön. Revitään tahallaan tukasta, leluja kädestä ja vielä kirsikkana kakun päällä maistetaan vähän miltä se sisko oikein maistuu. Ja sitten huudetaan, huudetaan kun toinen huutaa ja huudetaan kun ei tahtoaan saa periksi. Pelkkää huutoa perkele. Koko torstai.
Ainiin, olihan minun lapseni tänään hetken kiltisti ja sovussa. Sen hetken kun nuoremman kummitäti ja pappa olivat kylässä. Vieraskoreus, se on kyllä asia jonka tämän talon jälkikasvu osaa. Luulen että minua pidetään vähän turhana nurisijana kun meidän lapset ovat niin kovin kilttejä ja kohteliaita. Jep, asennetaanko live lähetystä antava piilokamera? Tai oma snäppi tili? Snapchat from hell. 
Ei vaan, onhan noi aika ihania tapauksia oikeasti. Silloin kuin ne nukkuvat…

Niin ja ennenkuin joku vetää torstai päivän hernarit nokkaan tai lasut laulamaan niin ymmärrätte varmaan huumoria. Ehkä. Toisinaan. Tämäkin saattaa olla sitä. Tai sitten ei. Joskus vaan on hetkiä kun tekisi mieli hakata päätä lattiaan ja karjua jälkikasvulle: Mitä näin väärää minä teille olen tehnyt!?

Ja heti kun kamera nähtiin oli meininki tämä: aaaa rakas siskoni!! Ei mene läpi tämä esitys, ei todellakaan. Ainakaan äidille.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • 😱❤ jollain on vähän kiire😱 ei vielä!!! #mybaby#5monthsold#jouluvauva2017#decemberbaby#moomin#home#koti

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: