Yleinen 26.8.2016

Arki on kuin lihakeittoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Muistelin tänään automatkalla miten sitä vielä pari vuotta sitten odotti viikonloppuja kuin kuuta nousevaa. Kun työpäivä päättyi pinkaistiin ovesta ulos kuin aropuput kohti baareja ja hauskanpitoa. Itseasiassa tänäänkin pinkaisin kovaa kyytiä kotiin, mutta syy oli aivan jotain muuta kuin baarireissu. Oli niin kova ikävä lapsia. Naureskelin yksinään autossani miten viikonloppuni villein ja kutkuttavin asia on se, pääsenkö autolla kotiin saakka ennenkuin töistä ostamani jämäkeitto olisi pitkin poikin autoni lattiaa. Jännittävää, niin jännittävää tämä äidin elämä. Mutta elämäni on kuin tuo uudelleen lämmitetty lihakeitto: Niin arkista, niin tavallista mutta silti niin ihanan maukasta.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: