Yleinen 29.8.2016

Näin selviät lapsen mahataudista!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

1. Siivoa oksennukset.

2. Koita itse olla oksentamatta.
Vitsikästä eikö? Eipä kyllä juuri naurata, meidän taloon on nimittäin rantautunut lasten ensimmäinen mahatauti. Positiivista on se, että melkein kolme vuotta äitiyttä takana ja nyt vasta sain sen jokaisen vanhemman unelman meille. Ja vain vanhemmalle lapselle. No mutta, kyllä tästä selvitään. Toivottavasti. Ja mitä nopeammin sitä parempi. Mutta hei, tämänkin kai voi laittaa maanantain piikkiin? Nyt vain sitten toivotaan sormet ja varpaat ristissä ettei perheen pienin ala oksentamaan. Itse en myöskään kovin mieluusti kyseistä tautia itselleni halaja mutta toisaalta, lähtisi varmasti ainakin tämä raskauden kaipuu niin kauas kuin pippuri kasvaa kun saisi taas maistiaisen posliinipyntyn halailusta aivan kuten alkuraskaudessa. Niin ja universumi ihan vain varmuuden vuoksi vielä selvennän että ei, oikeasti en halua kiitos oksentaa. Minulla vaan tuppaa olemaan aika surkea huumorintaju.
Ja koska jokaisesta paskakasasta löytyy timantti kuin oikein kunnolla jaksaa kaivaa niin tässä tämän eriterikkaan taudin timantti: Minun pienisuuri ikiliikkuja taaperoni haluaa pitkästä aikaa olla koko ajan sylissä. En pistä vastaan, läheisyyttä ja animaatioita Netflixistä. Kun on oikein ”lupa” ihan vain olla, istua ja katsoa telkkaria niin sen kyllä teen. Kyllä ne kotityöt odottavat.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Pitkään on teidän perhe säästynyt vatsataudeilta, onnittelen.
Meillä on jokin kirjottamaton sääntö että (samanikäiset muksut lähes) aina jos mahatauti iskee perheeseen, se tulee yöllä ja nimenomaan niinä öinä kun isäntä on yötöissä.. Siinäpä sitten yksikseni yritän pärjäillä oksentelevan lapsen/lapsien kanssa, joka taatusti oksentaa sänkyyn(vähintään yhdesti, yleensä useemminkin, koska on yö ja yritetään nukkua jokatapauksessa) ja sotkee kirjaimellisesti joka paikan. Mutta meneehän ne yöt pyykkiä pestessäkin ja lapsia suihkutellessa.. 😀 kop kop* hartaasti toivon että kyseinen tauti vierailee meillä seuraavan kerran joskus vasta vuosien päästä*
Mutta tsemppiä teille taudin selättämiseen! Kyllä siitä selviää hengissä.. :DD *vaikkei aina siltä tunnu* Vuoraa vain sohvat pyyhkeillä hyvin ettei ne sotkeennu, meillä ainakin pelätään pyttyä ja ämpäriä ihan mahottomasti eikä vahingossakaan kerrota millon örkki tulee, ja silloin kun se tulee on parempi olla hyvät suojaukset joka paikassa ja ämpäri lähellä. Pakkohan sitä on sinne opetella oksentaan vaikka ei haluaisikaan.. :/
0
1 vastaus

Apua, tietenkin se iskee kun isukki on töissä 😀 näillä on selkeesti joku diili isien kanssa 😉 ja kiitos vinkeistä sekä tsemeistä, kyllä siitä selvittiin! 🙂
0
1 vastaus

Hienoja kuvia 🙂
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Kauniita kuvia 🙂
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään starttaa juoksukoulun 4. viikko!👌 jaksaa, jaksaa! Vaikka helteet tekee vähän tuskaa..😂 #juoksukoulu#healthylife#elämäntapamuutos

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: