Yleinen 2.9.2016

Se hetki kun toivot ettei lapsesi osaisikaan puhua osa 3 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Ensimmäinen osa löytyy täältä ja toinen osa täältä!

Tämä tapahtui tänään. Kun viikon viimeisin voimin työpäivän jälkeen raahustimme koko perheen kanssa Citymarkettiin herkkuostoksille. Tiedättehän, että kaupat tuppaavat perjantaisin kello viiden aikaan olemaan aika tyhjiä (tähän iso sarkasmi). Olimme maitohyllyjen kohdalla täydentämässä varastojamme. Maitohyllyä vastapäätä on hylly täynnä siidereitä, niitä aikuisten juomia. Nekös pientä taaperoa kiinnosti ja käveli pienten ostoskärryjensä kanssa vastapäiselle hyllylle siidereiden luo. Ja kuten aina, innosta piukeena olevan taaperon ääni on todella hiljainen ja silleen.
Äiti, äiti täällä on kaljaa! 

Äiti voisit ottaaa vähän tätä kaljaa!

Hiljaisuus. Maidot kärryyn ja pienen naurun saattelemana eteenpäin. Helotti äidin poskia muutenkin kuin vain flunssan takia. Ja samalla tunsin ihmisten katseet selässäni…Elvira on aikaisemmin sanonut jotain samantapaista kaupassa mutta sillä kertaa kaljankittaajana oli isi. Jostain syystä minua nauratta silloin niin paljon että meinasin pissiä housuuni. Ja jostain syystä nyt ei enää niin paljon. Karma, karma ja kerran vielä karma. Tai sitten vain taapero!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Meillä on koiran nimi dana, ja kun pojalla sekä s ja d oli vielä hakusessa kuului aina välillä kova komento "ei taatana!"
0
1 vastaus

Meillä taapero oppi sanomaan istu, mutta se ei nyt sitten mennytkään niin kuin strömsös… Ässähän ei osannutkaan sanoa S-kirjainta, joten poika huuteli ittua ruokapöydässä. Ja tämä tapahtui tietenkin laivan buffetissa, joten kuulijoita oli runsain mitoin.
0
1 vastaus

Meillä kun poika sanoo lettu niin se kuulostaa todella paljon juurikin "itulta"… 😀 Ja alkuperäiseen, että ihana pieni neiti ja voin kuvitella tilanteen. :DD
0
1 vastaus

Meillä on tuo vaihe just nyt! Ihanat kauppareissut; "istuhan kulta nätisti siinä kärryssä.." "ITTU, ITTU!" "Joo, hienosti ISTUIT" 😀
0
1 vastaus

apua ihana 😀 onpa muuten E:stä kasvanut iso tyttö!! <3
0
1 vastaus

Meillä on ollut samantapainen tilanne 😀 neiti 2v kuulutti samaisella osastolla kaupassa kovaan ääneen: äiti muista ottaa kaljat kärryyn!!! Hyvänen aika miten teki mieli vajota maan alle 😀 sit kun yrität olla kuulematta/kommentoimatta niin eikös se volyymi siitä vain nouse! ÄITII KAAAALJAAAAAT! 😀 ja selvennys:emme käytä kotona alkoholia, saunaoluet silloin tällöin. Mutta sehän riittää pienelle taaperolle,muisti on pettämätön. Olenkin puhunu nykyisin limusta miehen kanssa 😀 -Jenspa
0
1 vastaus

Meillä on koiran nimi dana, ja kun pojalla sekä s ja d oli vielä hakusessa kuului aina välillä kova komento "ei taatana!"
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: