Yleinen 15.9.2016

Omaa tyyliä etsimässä osa 2 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Astelin tänään töihin sen näköisenä etten ihan heti olisi ajatellut tyylin olevan minua. Mutta taas kerran kannatti ja tämä asu nousi heti kärkilistoille ”työasuina”. Tai oikeastaan nämä kuvan housut, kolmen euron kirpputorilöytö. Ja mikä vielä parempaa, luulen että ne ovat oikeasti miesten housut. Ei ihan kuitenkaan istu tuosta etumuksesta kunnolla…Toisaalta sepäs näistä tekeekin niin mukavan rennot mutta samalla tarpeeksi siistit.

Tämän päivän asu sisälsi myös kaksi koomista asiaa. Ensimmäisen huomasin heti aamulla kun katselin housujen pituutta. Nilkkapituiset housut ja syksyn tullen lomalle jäänyt höylä. Paniikkiminuutti ennen töihin lähtöä ja nyt omistan karvattomat…nilkat…Koomista. Tosin eihän kukaan niin läheltä jalkojani olisi silmäillyt että ne kitukasvuiset pirulaiset sieltä olisi bongannut mutta kyllä te naiset tiedätte. Kun tietää että ne ovat siellä, se riittää. Pelkkä tieto riittää lisäämään säärikarvojen pituutta parikymmentä senttiä. Sävyn tummentamisesta puhumattakaan. Pakko kyllä myöntää että samaa tietty paikka puhtaaksi- taktiikkaa olen käyttänyt ennenkin aika pahasti revittyjen farkkujeni kanssa. What a lady! Kohtalontovereita…?
Toinen koominen ja ei minun juttuni oli tuo sotku nuttura. Kuvat on otettu työpäivän jälkeen ja ei se aamulla ihan tuolta näyttänyt. Päivän kuluessa kuontalo meni entistä enemmän sotkuun ja loppujen lopuksi sain repiä tukon hiuksia irti silkalla voimalla jotta pääsin ponnarista eroon. No mutta, kyllä tätä tukkaa riittää…
Nämä housut oli kyllä löyty mutta vaativat talven tullen sukkahousut alle koska jos nilkat jäässä, koko nainen jäässä. Heihei höylä sittenkin…

Mitäs tykkäätte? 


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

kiitos ihana Tanja <3 🙂
0
1 vastaus

Sä oot kaunis!
0
1 vastaus

voi kiitos! <3
0
1 vastaus

nooh mä olisin ottanut ton paidan housjen sisästä pois ja laittanu päälel ja ehkä pikaksen laskenu niit housui ales :)tosian se keskikohta näytti hassulle D:
0
1 vastaus

! 🙂 kiitos ehdotuksista!
0
1 vastaus

Kiva asu, rento mutta asiallinen!! 🙂
0
1 vastaus

kiitos ihana Tanja <3 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: