20.9.2016

Se hetki kun toivot ettei lapsesi osaisikaan puhua osa 4 !

Raskauden aikana syljen koostumus muuttuu. Sen puskurivaikutus heikkenee, mikä altistaa hampaita reikiintymiselle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Täältä löytyy osa 1osa 2 ja osa 3 !
Tiedättekö sellaiset yleiset vessat joissa seinät on lattiasta sekä katosta irti? Rivi pyttyjä ja pienet ohuet metalli seinät pystytetty näkösuojaksi. Sellaiset on läheisen kauppakeskuksemme yleisissä vessoissa. Tästä tapahtuneesta on jo tovi aikaa, aika ennen kuukuppia.
Minulla oli naisten vaivat, tuttavallisemmin menkat. Menimme Elviran kanssa samaan vessakoppiin hoitamaan asiamme koska lastenhoitohuone oli varattu. Elvira näki verisen siteen ja koska sana kuukautiset ja veri olivat hieman vieras käsite tuolle taaperolle, huusi hän hyvin kuuluvaan ja selkeään ääneen: 
Äitiii, sun housuissa on kakkaa! 
Kato äiti, kakkaa hyyyyiiii!

Yleinen wc ei todellakaan ollut sillä hetkellä tyhjä. Onneksi oli sentään ne metalliseinät siinä jotta paloauton tavoin kirkuva naamani ei ihan kaikille paistanut. Vuoden mutsi palkinnon saaja ehdokkaana yritin pelastaa tilannetta sopertamalla jotain ei rakas kyllä se on sinun vaippasi jossa on kakkaa kun en kertakaikkiaan siihen hätään mitään selitystä keksinyt. Odotimme tovin jotta puna kasvoiltani edes hieman laskisi (tai kakkakommentin kuulleet ihmiset ehtisivat pois ja saisin säilyttää kasvoni) ja poistuimme vähin äänin käsien pesun kautta ulos.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (15)

Ei tuota oikein olisi saanut silläkään pelastettua, että olisi iloisesti korjannut "Kulta, ei se ole kakkaa, se on vaan kuukautisverta!" Tämä visio ja sen seurannaisvaikutukset "Mitä on kuukautisveri? Hyi, apuaaa! Verta! Hyi!" naurattavat minua jostain syystä näin väsyneenä vielä lisää… Kauhunsekaisella hykerryksellä odotan tuota puhevaihetta itsekin.
0
1 vastaus

VOI EI! Odotaan niin kauhulla tätä puhevaihetta meillä! 😀
0
1 vastaus

😀 odotan että tää loppuis :p
0
1 vastaus

Hahahaha!! Pahinta ja parastahan näissä on se, että hävettää niin vietävästi juuri sillä tapahtumahetkellä, mutta nauraa lähes katketakseen asialle jälkeenpäin 😀 Mä olen omassa blogissani kirjaillut näitä lasten sanomisia tunnisteen "lasten suusta" -alle 😉
0
1 vastaus

Jep, eka on silleen oumai ja lopuksi jo naurattaa 😀 sitten joskus…
0
1 vastaus

Hahaha voi ei, nyt oli kyllä pakko naurahtaa 😀 Mä odotan niin kauhulla, että Evelyn keksii myös jotain yhtä hassua ja nolaa mut julkisellapaikalla 😀
0
1 vastaus

Kieltämättä tää kyllä näin jälkikäteen naurattaa aika pahasti 😀
0
1 vastaus

Voi apua:D nuo on niiin kamalia juttuja just sillä hetkellä!!!
0
1 vastaus

Älä muuta sano xD
0
1 vastaus

Mielenkiintoista lukea 🙂
0
1 vastaus

Kiva että tykkäät ! 🙂
0
1 vastaus

Voi eii 😀
0
1 vastaus

😀 D
0
1 vastaus

Ou mai!! ?
0
1 vastaus

No älä muuta sano :DD
0
1 vastaus

Ei tuota oikein olisi saanut silläkään pelastettua, että olisi iloisesti korjannut "Kulta, ei se ole kakkaa, se on vaan kuukautisverta!" Tämä visio ja sen seurannaisvaikutukset "Mitä on kuukautisveri? Hyi, apuaaa! Verta! Hyi!" naurattavat minua jostain syystä näin väsyneenä vielä lisää… Kauhunsekaisella hykerryksellä odotan tuota puhevaihetta itsekin.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: