Yleinen 24.9.2016

Joko voi sanoa että hei, me selvittiin vauvasta taas kerran!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Matilda istui tänään aamulla sylissäni kaikessa rauhassa. Yritti kaivaa nenääni ja nauraa räkätti joka kerta kun estin pienen sormen matkan kohti hengitysrööriäni.  Siinä hulvattoman hauskan äitilapsi- hetken keskellä kurkistin ammollaan olevaan suuhun. Ja ei tosikaan, sieltä pilkisti neljä uutta hammasta. Kaikki kulmahampaat ovat tulleet lähes huomaamatta (tai kaiken muun sairastelun ja kiukuttelun siivellä?) ja samaan aikaan. Ja tiedättekö, meidän lapsella on nyt kaikki legot suussa!

Okei, ne kaikkein viimeisimmät poskihampaat puuttuvat mutta isosiskolle ne tulivat vasta hetki sitten joten uskallan ehkä odottaa pientä taukoa? Pientä taukoa kaikesta särkylääke, kuola- ja kiukuttelushowsta? Uskallan ehkä toivoa että vihdoin, vihdoin ei tarvitse joka ilta miettiä kuinkakohan monta kertaa tänä yönä joutuu heräämään. Minun lapseni on iso. Meillä ei nyt tosiaankaan taida enää olla vauvaa.

Hampaiden lisäksi Matilda kävelee jo aivan täydellisesti. Yrittää siskon perässä hyppiä ja juosta. Juuri kun täällä valitin ettei sanoja tule eikös vaan niitä alkanut tulemaan. Kannattaa siis valittaa, aina. Ja mahdollisimman julkisesti, hehe. Kakka, mamma, pappa, uuto (auto) ja liuta tavuja sekä sinnepäin sanoja. Ehkä vauvani osasikin puhua mutta äiti ei keskittynyt tarpeeksi kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen? Aika mahdollista, varsinkin meikäläisen keskittymiskyvyn ja puoliksi kuuron korvan kanssa.
Meidän vauva ei ole enää vauva. Iso tyttö. Taitava tyttö. Tyttö joka osaa syödä itse, juoda mukista, kävellä, laulaa (meluta), hieman puhua, siivota ja olla hyvin vahva tahtoinen. Meidän vauva on jo ihan ihminen. Sen kunniaksi taidamme Tinon kanssa juoda tänään lasilliset kuohuvaa ja tuhota eilen ostamamme irtokarkit. Jokohan sitä ihan oikeasti voi huokaista helpotuksesta; me selvittiin tästäkin vauvavuodesta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Jep, itsekin oikein yllätyin kun niin nopeeta tahtia tehtiin! 🙂 ja hän on taitava kyllä <3
0
1 vastaus

Katselin tässä joku päivän sun ig feediä ja tajusin että matildahan on jo oikeasti taapero enemmän kuin vauva!
0
1 vastaus

No älä muuta sano!!!:')<3
0
1 vastaus

Oi, siellä on tullut kovaa kyytiä hampaat! 🙂 Ja taitava tyttö!
0
1 vastaus

Jep, itsekin oikein yllätyin kun niin nopeeta tahtia tehtiin! 🙂 ja hän on taitava kyllä <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Päivän #ootd ! #päivänasu#äiti#momof3#todaysoutfit

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: