Yleinen 27.9.2016

Helppo syysaskartelu kaiken ikäisille lapsille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tarvitsette vain sormivärejä ja valkoista paperia!
Omassa malliaskartelussani puunrunko on tehty siveltimellä ja värikkäät lehdet sormella. Sattumalta yksi päivä tytöt toivat perhekerhosta melkein samanlaisen askartelun ja siinä oli puunrunko revitty sanomalehdistä. Toimiva idea sekin! Töissä taasen (jossa tämänkin mallin sutaisin) teemme lasten kanssa yhteensä neljä puuta tämän kauden aikana. Jokaiselle vuodenajalle oma puu hieman erilaisia askartelutyylejä käyttäen. 
Ajattelin jatkossa aina välillä laittaa blogin puolelle yksinkertaisia ja helppoja askarteluja joita kotona tai töissä teemme. Tälläisiä jonka toteutukseen ei tarvita päiväkodin tai sinooperin tarvikevarastoa taikka montaa tuntia aikaa.
  Kiinnostaisiko sellaiset askarteluideat?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

kiitos! 🙂 ja kiva että kiinnostusta riittää! 🙂

1 vastaus

Kiinnostaa! Nyt kun oma lapsi alkaa olla sen ikäinen että jaksaa keskittyä ja innostuu näistä niin ideat on tervetulleita.

1 vastaus

kiva juttu, tehdään siis lisää näitä ! 🙂

1 vastaus

Kyllä! Lisää näitä! Ihanan yksinkertainen idea ja kaunis lopputulos!

1 vastaus

kiitos ja jes, tehdään näin ! 🙂

1 vastaus

Ihana! Mekin askarreltiin vastaava elokuun lopulla. Maalasin siveltimellä rungon ja meidän 3kk ikäinen poika "maalasi" lehdet jalkapohjilla, eli puun lehdet olivat jalkapohjan muotoisia oranssin, keltaisen ja vihreän sävyissä. 🙂

1 vastaus

kiitos ! 🙂 ja hei tosi kiva idea tuo jalanpohjajuttu! 🙂

1 vastaus

Kiva idea? itsellä kotihoidossa 3 ja 1 vuotiaat eli just kaikki yksinkertaiset ja helpot askartelut kiinnostaa. Tuntuu välillä aina et oma pää aivan tyhjä?

1 vastaus

kiitos ja kiva jtutu! 🙂

1 vastaus

Kiva idea tuo, että jokaisena vuodenaikana tehdään erilainen puu!

1 vastaus

!! 🙂 älä muuta sano!

1 vastaus

Kaunis! 🙂

1 vastaus

kiitos! 🙂

1 vastaus

söpö 🙂

1 vastaus

kiitos! 🙂

1 vastaus

Tosi ihana idea, pääsee kyllä kokeiluun hetimiten. Ja kyllä laita ihmeessä askartelu ideoita lisääkin tänne! 🙂

1 vastaus

kiitos! 🙂 ja kiva että kiinnostusta riittää! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: