Yleinen 2.10.2016

#Tb 3 years ago !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tasan kolme vuotta sitten oli päivä jota nuori tuore pariskunta oli odottanut kuin kuuta nousevaa. Päivä, jolloin elämä ei ainakaan tulisi muuttumaan. Koska eihän kukaan laskettuna päivänä synny. Päivä jolloin ensimmäisen kerran sain sanoa: tänään on laskettu aika! Tasan kolme vuotta sitten esikoisen raskaus sai komeat lukemat 40+0. Muistan elävästi sen kutkuttavan fiiliksen kun ei tiennyt koska lähtö tulisi. Ehkä ensi yönä, ehkä kahden viikon päästä käynnistyksessä. Kuitenkin vielä neljä päivää odotimme kunnes heräsin siihen tunteeseen kun jotain tulvahti sänkyyn. Ensimmäinen reaktioni oli virtsarakon pettäminen kesken unien mutta pissa olikin lapsi vettä. Siitä 7 tunnin päästä näki päivänvalon maailman kaunein ihminen. Joka tosin sai viime kesänä tämän tittelinsä jakaa pikkusiskonsa kanssa.
Voi miten nuori ja pieni äiti tässä kuvassa on ensimmäisistä supistuksistaan kärsimässä. Jos nyt saisin palata tuohon hetkeen sanoisin tuolle Lauralle: Odota vaan, nämä pienet poltot eivät ole mitään verrattuna niihin helvetillisiin synnytyssupistuksiin. Mutta hei, siitä selviää ja sitä jopa tulee ikävä. Nopeammin kuin uskotkaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

se tunne on kyllä paras <3 niin kova ikävä sitä!
0
1 vastaus

Hih! Mulla ei kyllä ole ikävä niitä supistuksia vaikka toisista on aikaa 14v. Ässän syntyessä en ehtinyt kunnon synnytyssupistuksiin, kun päädyttiin sektioon. Mutta sitä ihanaa tunnetta kun saat käärön syliin, sitä tunnetta on ikävä. ❤️
0
1 vastaus

se tunne on kyllä paras <3 niin kova ikävä sitä!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: