Yleinen 6.10.2016

Elvira Maria Helena 6.10.2013.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tasan kolme vuotta sitten olin ollut äiti melkein 12 tuntia. Eräänä kauniina syksyisenä sunnuntaina kello 9:12 putkahti maailmaan täydellinen pieni ihminen. Tai putkahti ja putkahti, ei se ihan niin helppoa ollut miltä sana putkahti antaa ymmärtää. Pieni täydellinen tyttäreni.
Tänään tämä tyttö täyttää kolme vuotta. Edelleen yhtä täydellinen kuin kolme vuotta sitten. Tai oikeastaan joka päivä täydellisempi. Kolmessa vuodessa hän on kasvanut paljon senttejä sekä kiloja. Eniten kolmessa vuodessa on kuitenkin tainnut kasvaa tämä äiti. Ihmisenä, äitinä ja naisena. Sanotaan aina että lapset tarvitsevat vanhempiaan mutta aika usein tuntuu että oikeasti me vanhemmat tarvitsemme enemmän lapsiamme. Henkinen kasvu pienen tyttöni myötä on ollut jotain aivan uskomatona. 
Saan päivittäin seurata sivusta yhden maailman kauneimman tytön elämää. Niin kaunis, niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Hänen sielunsa, sydämensä ja ajatuksensa ovat puhdasta kultaa. Elämä ilman häntä olisi kovin kurjaa ja harmaata. Ethän ikinä ota häntä minulta pois? Ethän anna pahan maailman häntä ikinä voittaa? Ethän ikinä vie hänen viattomuuttaan ja aitouttaan pois? Ethän ikinä anna hänen sydämensä kovettua? Ethän ikinä anna tuon elämänilon kadota? Maailma ja Sinä, olkaa molemmat hänelle armollisia.
Hyvää syntymäpäivää Elvira Maria Helena. 
Olet niin rakas minulle ettet tule koskaan sitä ymmärtämään.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Elvira kiittää kaikkia onnitteluista ihan hirveästi <3 luin hänelle kaikki kommentit ääneen ja hän hihitteli jokaista tyytyväisenä <3
0
1 vastaus

Onnea Elviralle.♥
0
1 vastaus

Onnea Elvira <3 Niin kauniisti kirjoitat <3
0
1 vastaus

Onnea Elvira ❤️
0
1 vastaus

Hei teilläki on sama synttäripäivä! Onnea pikkuneidille 🙂
0
1 vastaus

Ihanaa synttäriä Elviralle vielä täälläkin <3 Mua itkettää täällä jo valmiiksi kun kohta on joulukuu ja meidän Evelyn täyttää myös jo kolme vuotta. Aika kuluu niin nopeasti!
0
1 vastaus

Onnea 3-vuotiaalle ja äidille myös! Ihana ikä. ❤ Ja tosiaan tuntuu, että enemmän lapset ovat minua kasvattaneet kuin minä niitä.
0
1 vastaus

Elvira kiittää kaikkia onnitteluista ihan hirveästi <3 luin hänelle kaikki kommentit ääneen ja hän hihitteli jokaista tyytyväisenä <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään starttaa juoksukoulun 4. viikko!👌 jaksaa, jaksaa! Vaikka helteet tekee vähän tuskaa..😂 #juoksukoulu#healthylife#elämäntapamuutos

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: