Yleinen 11.10.2016

Lastenosastolta jotain myös äidille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kävin viime viikolla Prismassa ja ihan pikimmiten poikkesin myös kaupan lastenvaateosastolla. Jos vaikka tytöille löytyisi jotain kivaa ja edullista vaikkei niin tarve olekkaan millekkään. Tällä kertaa tytöt jäivät nuolemaan näppejään ja löysinkin jotain itselleni. Nimittäin kaksi uutta päänlämmikettä näin syksyksi: uuden pipon sekä ihanan rusettipannan! Aikuisten pipot on ollut tähän saakka tylsiä (ja hintavia…) joten olin innoissani huomatessani että nämä kaksi venyi myös vähän isompaankin päähän. Hintaa taisi yhteensä tulla jotain 15 euron luokkaa, en nyt ihan tarkkaan muista. Että niin, ei kovin kallis panostus.
Valitettavasti panta koristaa tällä hetkellä mitä luultavammin Kivihovin Teboilin pihaa. Se nimittäin katosi mystisesti sunnuntain automatkalla Helsingistä Turkuun ja Teboil oli ainoa jossa pysähdyimme. Koska ehtisin siihen niin kovin tykästyä, on kai pakko hakea huomenna uusi. Jos olisin käsistäni kätevä tuo ei kai mikään mahdottomuus olisi neuloa itse. Vai kutoa? Miten se nyt sanotaan. Kuten huomaatte, en todellakaan ole käsistäni kätevä kun en edes sanastoa hallitse joten taidan ihan suosiolla huristella huomenna Prisman kautta kun töistä pääsen. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • 😱❤ jollain on vähän kiire😱 ei vielä!!! #mybaby#5monthsold#jouluvauva2017#decemberbaby#moomin#home#koti

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: