Yleinen 21.10.2016

Omaa tyyliä etsimässä osa 3 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Syysflunssa, mitä mainioin lopetus tälle viikolle. Mutta hei, hyvä työntekijä sairastaa viikonloppuna eikö vain? Minkäs sille mahtaa, tarhatätinä ja kahden pienen lapsen äitinä elämä on näin syksyisin enemmän tai vähemmän täynnä vuotavia neniä ja limaisia eritteitä. Ulkona on jo aika kylmä, aamuisinkin saa raaputtaa auton ikkunat puhtaiksi ja ajella mustaa jäätä peläten töihin. Joko siis saa odottaa lunta ja joulukinkkua? Meillä ekat jouluvalot palaa jo…
Viime viikolla taas kokeilin ja etsin tyylini uusia rajoja. Ei ehkä se lämpimin asu viileille syyskeleille mutta kiva sekoitus syksyä sekä kesää! Lappushortsini ovat kolmisen vuotta vanhat mutta aika vähälle käytölle jääneet. Paitsi nyt lähiaikoina, nyt olen ihan innostunut näistä. Varsinkin töissä tykkään näistä ihan hirveästi. Jotenkin sopivat tarhatädille kuin nenä päähän vai mitä? Huomenna ulkonäköni saa kunnon päivityksen kun vuorossa on kampaaja sekä optikko. Uutta hiusta ja uutta rilliä. Ulkonäön lisäksi toivottavasti paranee myös ihan oikea näkö, tuntuu että hajataitto on viime kerrasta lisääntynyt jonkin verran ja eipä aina oikein nää ihan selkeästi. Tai sitten silmien harotus johtuu ihan tästä väsymyksestä, nimittäin on perheemme pieninkin on taas kipeänä joten ei täällä niin kovin sikeästi taaskaan nukuta.

Mutta hei, mitäs tykkäätte? Ja mikä tärkeämpää, mitä sinulle kuuluu? Kyllä, juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella juuri nyt! Kuka sinä olet ja miten sinä voit? <3
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Ei oo totta, mulla on toi sama paita, mutta se on kyllä jo täysin puhkikulunut. Viime vuodet ollut lähinnä yöpaitana.

1 vastaus

Näyttää kivalta tuo sinun asusi! 🙂

1 vastaus

Kiitos paljon!<3

1 vastaus

Ei oo totta, mulla on toi sama paita, mutta se on kyllä jo täysin puhkikulunut. Viime vuodet ollut lähinnä yöpaitana.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: