Yleinen 23.10.2016

Kivat perheretket ei aina mene niinkuin strömsössä..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tiedättekö miten joskus keksii jotain kivaa tekemistä jota ei ihan joka viikonloppu pääse tekemään? No me keksittiin eilen. Turussa on tänä viikonloppuna silakkamarkkinat ja koska kävin siellä jo torstaina ”työlasteni” kanssa ajattelin että mennään mekin tänään koko perheen voimin. Markkinat on aina kivoja! Varsinkin kun nimet vaihtuu mitä hienoimpiin mutta aina samat krääsät siellä on, kuten hyvän ystäväni kanssa olimme päivällä aiemmin todenneet hiusteni leikkaamisen ohella.
Pakattiin ja topattiin lapset. Ajettiin Turun keskustaan toteamaan että parkkipaikan saaminen on aivan turha toivo, ajetaan suoraan hintavaan parkkihalli Louheen. Purattiin auto ja lähdettiin ulos toteamaan että perkele miten kylmä täällä on. Ei toki lapsilla koska heillä oli tamineet kuomista lähtien mutta me aikuiset…Tässä kohtaa Elvira totesi että syliin, en jaksa kävellä. Sanoilla sitten lähdetään kotiin jos et jaksa saimme hänet jatkamaan kävelyä pienen nurinan säestämänä.
Tungosta, tuulta ja vuotavia neniä. Sitä ne markkinat oli. Molemmat lapset enemmän vähemmän kiukkuisia ja rupesi siinä meidän vanhempienkin hermot vähän kiristämään. Kävelimme vain tois pual jokkee ja poistuimme kohti autoa. Joskus on pakko myöntää että paska idea, lähdetään kotiin. Viimeinen silaus tälle ratkiriemukkaalle retkelle oli kun Matilda pääsi kauppatorilla jalottelemaan kärryistä. Voitte kuvitella miten hyvin meidän vahvatahtoinen justiina sen jälkeen meni takaisin kärryihin istumaan jotta päästiin turvallisesti suojateiden yli..Kaunis oli se huutokuoro joka kaikui koko matkan kauppatorilta puutorille. Ai että.
Parkkihalliin päästessämme huomasin vieressä auton, tai oikeastaan jo minibussin…Taisi olla kahdeksan istumapaikkaa, niistä neljässä lastenistuimet. Köyttäessämme kahden lapsen nurisevaa kaaostamme automme turvaistuimiin kysyin Tinolta että mitenkäs olis ja vinkkasin viereiseen autoon? Kun hermot on kireellä tilanteen pelastaa musta huumori, aina. Totesimme nimittäin vain että onpahan jollain ainakin paskemmin asiat kuin meillä ja repesimme aivan jäätävään nauruun.
Mäkkärin kautta kotiin. Happymealista sai muuten todella kivan lastenkirjan. Kannatti siis porsastella. Ja hermoja kiristävä retkikin oikeastaan kannatti: pikavisiitillä Louhi ei maksanut kuin kaksi euroa. Säästöä, säästöä! Ei hermojen mutta kukkaron.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Oi vitsit sä olet nainen rautaa!<3 ja ihanaa että ymmärät 😉 nostan sulle hattua kyllä, mä tunnun olevan pulassa jo näiden kahden kanssa :p

1 vastaus

Kuulostaa niin raastavan tutulta! 😀 Ensi suunnittelet jotain hyperkivaa extraa harmaan arjen keskelle ja v*tuikshan se menee melkein joka kerta… Sitten ketuttaa jo kotiin lähtökin ja lupaat mielessäs itelles, että ei enää koskaan. Tai no ehkä ens viikonloppuna taas jotain…?

1 vastaus

Ai vitsi miten nauroin xD niin totta!!!! Ei enää ikinä…mutta kuitenkin taas heti 😉

1 vastaus

Tuo kuulostaa kovin tutulta. Ja jos yhdellä tai korkeintaan kahdella lapsella on kivaa, niin loput kaksi kyllä kiukkuavat ja vihaavat sitä mitä oltaisiin tekemässä.

1 vastaus

!!!! Jep, meillä vain kaksi lasta mutta kun toinen edes hetkeksi lopetti niin toinen jo alotti xD

1 vastaus

No nyt kyllä särähti korvaan (tai siis silmiin) ja pahasti. Tarkoittaako se, että on iso auto ja monta lasta sitä, että on asiat huonosti?! Ei mun mielestä…

1 vastaus

Kuten tekstissäkin lukee: musta huumori pelasti tilanteen! Eli ei, vaan on meidän omaa paskaa huumoria 😉

1 vastaus

Eikö teillä ole seisomalautaa?

1 vastaus

Ei ole, meidän vaunuihin ei saanut sitä kun matildan odotusaikana kokeiltiin :/ oli vaunujen kahva liian kauakana että laudalla olija olisi saanut pitää kiinni! 🙂

1 vastaus

Erikoinen ajattelutapa, että elämä ois jotenkin ankeaa tai vaikeaa isolla perheellä tai asiat yleensäkin huonommin. Meillä on neljä pientä ja siksi neljä, kyllä, neljä istuinta autossa. Ja ollaan todella onnellisia! Meillä menee huomattavasti paljon paremmin kuin aikoinaan kahden kanssa ja elämä on monessa suhteessa helpompaa näin, neljän kanssa. Ei mitenkään pahalla tämä kommentti, tekee vaan mieli korjata tollaista noin vääristynyttä käsitystä…

1 vastaus

Ilmeisesti mun mustahuumori heitto ei ole nyt tarpeeksi selkeä joten selitetään vähän paremmin! 🙂 eli tekstissä mainitsemani mustahuumori tarkoitti lapsilukua neljä. En ole sitä mieltä että suuressa perheessä asiat olisivat huonommoin vaan siinä tilanteessa kun kaksikin repi hermoja, ajatus neljästä lapsesta sai mustan huumorin kukkimaan. Eli ei, en oikeasi ole sitä mieltä vaan se oli vain heitto jota en kai sitten tarpeeksi selvästi avannut jotta kaikki ymmärtäväisivät! 🙂

1 vastaus

Ite taas nauran täällä ja aattelin että huippu että yhteistä huumoria löytyy noinkin arkisista tilanteista 🙂 ilmeisesti omaan yhtä "huonon" huumorin teidän kanssa 🙂 mutta siis pointti ei ollut siis todellakaan siinä mihin muutama nyt pisti silmänsä tuossa neljän lapsen perheessä.

1 vastaus

Hei ihanaa että jollain on yhtä huono huumorintaju kuin meillä 😉 ja minusta on myös ihanaa että välillä kriisissä ja kiukusaa jaksaa nauraakin :p

1 vastaus

Ite taas nauran täällä ja aattelin että huippu että yhteistä huumoria löytyy noinkin arkisista tilanteista 🙂 ilmeisesti omaan yhtä "huonon" huumorin teidän kanssa 🙂 mutta siis pointti ei ollut siis todellakaan siinä mihin muutama nyt pisti silmänsä tuossa neljän lapsen perheessä.

1 vastaus

Huhhuh, ilmeisesti täällä porukka ihan tahallaan haluaa ymmärtää väärin 😀 mä kyllä ainakin tajusin ton teidän mustanhuumorin. kuulostaa ihan meidän vkloppureissulta, ja meillä on vasta yksi lapsi :'D

1 vastaus

Ihanaanettä joku tajuu mua 😉 tässä kirjoittamisessa/lukemisessa tulee kyllä helposti väärinkäsityksiä jos ei lue kunnolla, ei nää toisen eleitä ja ilmeitä! Eikäpä oikein hymiötkään sinne väliin sovi :p

1 vastaus

Meillä on neljä lasta joista kolmas syntyi esikoisen ollessa 3,5-vuotias ja ymmärsin tuon huumorin ihan täysin eli ei tainnut vika olla kirjoitustyylissä tai huumorissa… 😉
Ja kyllä, oltiin ja ollaan edelleen todella onnellisia vaikka hermot taistelevien ja tavaroita / vaatteita ympäriinsä ripottelevien muksujen kanssa harva se hetki onkin katkeamassa (murrosikää odotellaan innolla, koska se todennäköisesti on kolmella yhtäaikaa…) ikäerokin on kauhistuttanut vasta jälkikäteen, nyt muksuilla ikää kohta 12v., 10v., 8v. ja kohta 4v. <3

1 vastaus

Oi vitsit sä olet nainen rautaa!<3 ja ihanaa että ymmärät 😉 nostan sulle hattua kyllä, mä tunnun olevan pulassa jo näiden kahden kanssa :p

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: