Yleinen 1.11.2016

Hyvästi Tehtävänimikkeenä Äiti! Tervetuloa uusi alku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Ei mitään kovin shokeeraavaa. Ei mitään kovin suurta ja ihmeellistä. Nyt saamme sanoa hyvästit Tehtävänimikkeenä Äiti blogille ja toivottaa tervetulleeksi uuden blogin nimeltä:
Tehtävänimikkeenä Laura.

Että niinkin suuri muutos kyseessä, kuten vaihtuvasta bannerista voitte huomata. Vaan minulla on syyni, joka sekin aika yksinkertainen ja tylsä. Vauvakuplani nimittäin on niin hyvin puhjennut ettei ajatus perheblogista tunnu enää omalta. Olette ehkä huomanneet mutta niin sanotut lifestyle kategoriaan sopivat jutut ovat lisääntyneet blogini puolella viime aikoina. Ideoita olisi vaikka millä mitalla mutta toteutus on tuntunut kiusalliselta. Niin syvästi olen harteillani kantanut perheblogi titteliä joten kaikki sen ulkopuolelle kuuluvat aiheet eivät ole tuntuneet hyvältä. Enhän minä voi kun ei se liityy lapsiin tai äitiyteen. Niin miksi en muka voi, onhan tämä minun blogini!
Oikeasti mikään ei tule muuttumaan. Vain nimi. On edelleen juttua lapsista sekä äitiydestä. Joskus enemmän, joskus vähän vähemmän. Niinkuin tähänkin asti. Tämä muutos on oikeastaan vain minun henkinen muutokseni. Vapaus ja lupa kirjoittaa mitä tahansa kun se äiti sana blogin nimesta putoaa pois. Ihan mitä tahansa roskaa tai asiaa, maailma on avoin. Ilman titteliä tai tuurea, tähänkin astisella hyvällä huumorillani höystettynä. Niin että tälläistä tähän iltaan. Minä olen vapaa. Edelleen äiti, edelleen perhebloggaaja mutta ennenkaikkea minä; Laura Helena vm. -93.
Ja koska nimenmuutos oli näin hurja, kaikki somekanavatkin pysyvät jotakuinkin samoilla nimillä. Tuolta noin reunasta ne löydätte kun rohkeasti kuvaa klikkaatte —>

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Kiitos! 🙂 ja tuntuu kyllä hyvältä, niin vapaalta! 🙂
0
1 vastaus

Hyvältä näyttää!
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Pieni, mutta iso muutos. Hyvältä näyttää.
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Varmasti ihan hyvä muutos, varsinkin jos se tuntuu sinusta itsestäsi hyvältä! Tuo banneri on ainakin tosi kivan yksinkertainen, mut ei kuitenkaan liian tavallinen. 🙂
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂 ja tuntuu kyllä hyvältä, niin vapaalta! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: