Yleinen 7.11.2016

Testaa kestääkö parisuhteesi mitä vain: kootkaa yhdessä Ikean huonekaluja!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tuntuuko et parisuhteesi toimii? Olette onnellisia, ratkotte erimielisyydet aikuismaisesti keskustellen ja tiiminne toimii aivan loivtavasti? Helvetin hyvä juttu, kootkaapa sitten yhdessä yksi Ikean huonekalu.
Kaksi perkeleen painavaa pahvilaatikkoa yläkertaan. Pari kirosanaa ja miljoonakuusisataa erilaista ruuvia ja mutteria. Epämääräiset (tai huono ymmärrys…) kokoamisohjeet jotka löytyvät toisen pahvilaatikon pohjalta. Tai päältä, mutta tottakai se avattiin väärästä päästä. Pieni ahdas tila johon vaatekaappi tulisi koota, kaksi jaloissa pyörivää ja keskenään tappelevaa ruuvi varasta. Nälkä, jano ja väsy. Meillä aikuisilla. Luuletko suhteesi kestävän mitä vain? Jos te tämän läpäisette, saatat olla oikeassa.

Kolme tuntia. Väärinpäin oleva kaapin seinä. Irrotettu, käännetty ja tästä hieman kärsinyt seinä. Pari kirosanaa, paremmalle puoliskolle tiuskimista sekä nyrpeää naamaa. Pienten apulaiseten itkua kun ei saanutkaan auttaa. Kipeä sormi allekirjoittaneella vasaran osuessa vähän naulasta ohi. Mutta tässä ollaan. Edelleen yhdessä ja vielä puheväleissäkin. Ollaan me aika tiimi.
Ja mikä tärkeintä: se perkele on pystyssä. Moni kakku päältä kaunis ja muuttoa tämä kaappi ei tule koskaan kestämään mutta siinä se nyt kuitenkin on. Päällisin puolin ehjänä. Ja mikä tärkeintä, ehjä on vielä parisuhdekkin.

Ja ensi kerralla etsimme kaapin second hand löytönä jottei sitä tarvitse itse koota…


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

oi vitsit mikä super sä olet! 🙂 meillä on vähän niin että mun ei riitä ymmärrys(ja keskittymiskyky..) niiden ohjeiden tajuamiseen ja miehellä taasen ei hermot 😀 soppa on valmis xD
0
1 vastaus

Mä yllätyin todella paljon, kun saatiin kahdet ikean liukuovelliset vaatekaapit koottua ilman riitaa. Muutama kirosana tais lipsahtaa siinä kohtaan, kun huomattiin ohjeiden puuttuvan. Ja toiset siinä kohtaan, joitain muttereita ei ollut tarpeeksi. Silloin ei kyllä tilanne naurattanut, mutta nyt pari vuotta myöhemmin jo naurattaa. Ainakin opittiin ettei enää ikinä osteta Ikeasta vaatekaappeja. ?
0
1 vastaus

meillä taasen aina on ikeasta ostetuissa ollut kaikki osat, sekä ohjeet 😀 mutta silti vaan ne riidat sieltä kumpuaa xD
0
1 vastaus

Hihii, toinen vaihturi jos haluaa vielä lisätä vähän haastetta: rakenna talo pitkästä tavarasta työ- ja perhe-elämän rinnalla! 😀 Sitten talon valmistuttua voi ruveta ihmettelemään että mikä parisuhde, onko se jotain syötävää… 😀
0
1 vastaus

hahha apuaaaaaa avoi olla että tollasen "pienen" prokkiksen jälkeen meillä ei oikeesti olis sitä parisuhdetta xD
0
1 vastaus

Mun mielestä Ikean ohjeet on aina niin selkeitä 🙂 meillä minä luen ohjeita ja annan miehelle aina oikeat ruuvit ja sanon mihin se pitää laittaa, koska muuten miehellä menee hermot. Tosin nykyään minä taidan suorilta vain kasata kaikki itse, kun en jaksa kuunnella miehen kiukuttelua. Nyt juuri muutaman päivän sisään olen kasannut kolme Jyskin vaatekaappia (ja niissä on muuten surkeat ohjeet!!) ja yksi kaappi vielä odottaa kasaamistaan.
0
1 vastaus

oi vitsit mikä super sä olet! 🙂 meillä on vähän niin että mun ei riitä ymmärrys(ja keskittymiskyky..) niiden ohjeiden tajuamiseen ja miehellä taasen ei hermot 😀 soppa on valmis xD
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • 😱❤ jollain on vähän kiire😱 ei vielä!!! #mybaby#5monthsold#jouluvauva2017#decemberbaby#moomin#home#koti

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: