Yleinen 14.11.2016

Lapset pelastavat parisuhteen kriisiltä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Joskus, ihan joskus vaan pinna kiristyy. Varsinkin iltaisin ei aina jaksaisi tuon paremman puoliskon kanssa argumentoida kovinkaan rakentavasti konfliktitilanteen uhkaavasti lähestyessä parisuhdettasi. Mutta lapset, ne kyllä tietävät mitä vanhemmat tarvitsevast ja pelastavat tilanteen kuin tilanteen. Okei nyt vähän liitoittelen. Joskus pelastavat. Nimittäin yleensä näissä tilanteissa tuntuu kriisissä olevan meidän parisuhteen lisäksi koko perhe. Milloin on vaippa huonosti tai ruma paita ihan meidän kaikkien päällä. No mutta, tänään lapsemme pelastivat suhteemme iltakiukkukriisiltä.
On nimittäin sangen hankalaa kinastella rakentavasti (tai ei niin rakentavasti) lasten hoidosta ja perheen pyörityksestä kun toinen hyppii tasajalkaa huutaen peppukarvaa kerta toisensa jälkeen. Ja toinen kakkaa keskelle kylpyhuoneen lattiaa ja näyttää tästä tapahtuneesta olevan pienoisessa shokissa kylpyhuoneen nurkassa ulisten. Siinä kohtaa oli kinastelun sijaan pakko nauraa, meidän molempien. 
Parisuhde oli taas kerran pelastettu. Kiitos lapset teidän, isi ja äiti istuu nyt sovussa vierekkäin tässä sohvalla.
Ja eilisen isänpäivän kunniaksi voin kerran vuodessa näin äänettömästi netin kautta ääneen myöntää: kyllä, saatan joskus olla vähän kontrollifriikki päällepäsmäri mitä lasten hoitoon ja kasvatukseen tulee. Mutta hei, ei tämä maailma vaan pyöri ilman minua. Tiedetään, pyöriihän se. Mutta kerro se minun sisäiselle pirttihirmulleni. Taidan olla aikamoisen paska puoliso mitä toisen kehumiseen ja vanhemmuuden pönkittämiseen tulee. Ehkä teen isänpäivälupauksen ja lupaan että ensi isänpäivänä voi armas puolisoni miettiä miten sisäinen justiinani onkin hieman kutistunut. Edes hitusen. Tai no, lupaan ainakin yrittää parhaani. 


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

!!! 😀 nämä lapset! <3
0
1 vastaus

Täällä sama aina sillon tällön! Tiuskitaan molemmat välillä mitä sattuu (useimmiten illalla, kun pitäis siivota, riisua ipanat, tehdä iltapalat ym). Ilmapiiri on yhtä sanaa vaille räjähdyspisteessä, kunnes Juuso sanoo jotain hauskaa ja molemmat vilkasee virnuillen toisiaan… 😀
0
1 vastaus

!!! 😀 nämä lapset! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: