Yleinen 23.11.2016

Niin raastava ja rakas sisko.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
E: Äitii, Matilda kiusaa! 
Koko ajan hän hyppii minun päälle ja kiusaa minua.
Ä: Tiedän rakas. 
Se on kurjaa ettei Matilda lopeta vaikka me pyydetään ja otan hänet pois.
Mutta hänellä on vain niin kova ikävä sinua.
E: Tyhmä Matilda. Minäkin rakastan sinua.
Rakas ja samalla niin raastava. Toinen on kipeänä ja tahtoisi vain levätä mutta toinen kaipaa siskonsa seuraa. Niin kovasti että hyppii ja pomppii toisen ympärillä kuin pingispallo. Niin kovasti pienempi yrittää saada isompaa ja hieman vaisumpaa potilasta nauramaan että ihan sydäntä särkee katsella. On nämä kaksi vaan niin mahtavia tyyppejä. Meidän paita ja peppu. 


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

<3
0
1 vastaus

Ihanat <333
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

??
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

? siskokullat
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: