Yleinen 25.11.2016

Mä olen sun perjantai ja maanantai.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Näin rallattelee Tuure Kilpeläinen radiossa. Ajan autoani ja mietin että hitto miten fiksu lause. Lause joka kiteyttää koko parisuhteen sisällön. Elämä saatika parisuhde ei ole aina ruusuilla tanssimista. Ei pelkkiä perjantain bilehetkiä vaan myös sitä ankeaa maanantaita. Joka muuten tulee aina liian nopeasti, kyllä! On huonoja hetkiä, päiviä, viikkoja ja jopa kuukausia. Joku on joskus sanonut että pitkään parisuhteeseen mahtuu jopa vuoden ajanjaksoja jolloin se toinen lähinnä vain vitutti.
Parisuhde on rakkautta toki, mutta myös tahtoa. Tahtoa rakastaa ja olla siinä vaikka se toinen vähän ärsyttääkin. Varsinkin pienten lasten vanhempina sitä tahtoa tuntuu vähän enemmän aina tarvitsevan. Helposti valvottujen öiden keskellä unohtaa sen jonka kanssa arjen jakaa. Kaataa sen oman väsymyksen ja ketutuksen toisen niskaan. Silloin täytyy olla tahtoa. Tahtoa pysyä siinä vaikka elämä ei aina ihan kaunista häävalssia olisikaan.
Kyllä ne hyvät ja helpommat ajat sieltä koittaa. Vuoristorataa, sillä sanalla minä vastaisin jos joku kysyisi millainen on vauvavuoden parisuhde. Aina toitotetaan miten parisuhteessa tarvitaan rakkautta ja läheisyyttä. Toki, Mutta tahtoa, tahtoa siinä tarvitaan enemmän kuin kuvitellaankaan. Tahtoa olla yhdessä ja jaksaa yrittää niinäkin hetkinä kun tekisi mieli heittää toisen tavarat jätesäkissä takapihalle. Sanotaan ettei vauvavuoden aikana saisi erota. En täysin lausetta allekirjoita mutta meillä se on pitänyt paikkaansa. Maanantain jälkeen tulee aina perjantai. Vauvavuoden jälkeen tuli helpommat ajat vaikka eihän se vauvavuosikaan pelkkää tappelua ollut. Mutta hyvin raskasta. Niin ihan minun silmäpusseilleni kuin parisuhteellekkin.
Perjantai ja maanantai. Viikon odotetuin ja vihatuin päivä. Minä lupaan olla molempia ja tiedän että hänkin on niitä. Maanantaina tarvitaan aina vähän tahtoa, mutta tunti kerrallaan ollaan lähempänä sitä viikon parasta hetkeä: perjantaita.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

<3
0
1 vastaus

ihana teksti! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos!<3
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Kyllä <3
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: