Yleinen 29.11.2016

Punaa huuliin ja baanalle!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Työpaikan pikkujoulut, vihdoin perjantaina! Olen odottanut niitä kuin kuuta nousevaa koska työporukkani on aivan huippu enkä malta odottaa että päästään vähän rentoutumaan yhdessä! Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyvää juomaa, cant wait! Kun äiti lähtee viihteelle niin se todellakin on viihteellä…
Asukriiseillyt olen viimeiset pari viikkoa koska jostain syystä bilevaatevarastoni on äitiyden myötä hieman huvennut ja bilepaidat ovat vaihtuneet yli suuriin neuleisiin ja pieruverkkareihin. Eiköhän tuolta kaapista kuitenkin jotain kolttua päälle löydy.
Viime viikolla ruokaostoksilla törmäsin hyvään tarjoukseen citymarketin kosmetiikkaosastolla: Maybelline New Youk meikit -40 ! ”Törsäsin” rapiat viisi euroa ja ostin uuden huulipunan ihan pikkujouluja varten. Jos harvoin käy ulkona niin eikö sillon kuulu panostaa? Ainakin viiden euron verran…Olen kyllä sen verran out että en tiedä kutsutaanko tätä edes huulipunaksi vai joksikin muuksi kun on nestemäisessä muodossa ja huulikiillon tavoin levitettävää? Valaiskaa mutsia jos tiedätte! Kestosta en osaa sanoa mutta niin silkkisen ja kepeän tuntuinen huulilla että ai että! Tykkään maalata huulia mutta vihaan sitä tunkkaista ja raskasta tunnetta huulilla…Tarjous näyttää olevan vielä huomiseen saakka voimassa, vinkvink. Eikös ne veronpalautukset tulleet tänään 😉
Olisipa jo perjantai!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: