Yleinen 4.12.2016

DIY: Lapsen kädenjäljistä joulukortti!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Meidän perheeltä lähtee tänä jouluna tämän näköinen kortti sukulaisille ja tuttaville! Tytöt painaa, äiti askartelee ykstyiskohdat. Toinen vaihtoehto jota mietin pitkään oli tonttukortti kädenjäljistä. Siinä ajatus on ihan sama; punainen kädenjälki, sormien päähän tonttuhatut ja hieman pumpulia parraksi. Kuitenkin päädyimme riviin ”Olofeja” täällä vallitsevan Frozen manian takia. Aika kivat vaikka itse sanonkin. Ja helpot toteuttaa jopa hyvin pienen lapsen kanssa! Ehkä ensi vuonna tytöt on jo niin isoja että äiti saa delegoida koko korttipajan lapsille?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Ihana valo, kevät tulee😍👌 täällä on meneillään jo päivän ekat päikkärit, tuo vaaleanpunainen pieni mytty sohvalla😘 Ilona on oppinut pienin askelin nukahtamaan muuallekkin kuin syliin. Helpottaa niin tosi paljon tätä arkea, vaikka kieltämättä aika ihanan helppoa meillä onkin! #goodmorning#spring#home#decoration#baby#babygirl

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: