Yleinen 4.12.2016

DIY: Lapsen kädenjäljistä joulukortti!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Meidän perheeltä lähtee tänä jouluna tämän näköinen kortti sukulaisille ja tuttaville! Tytöt painaa, äiti askartelee ykstyiskohdat. Toinen vaihtoehto jota mietin pitkään oli tonttukortti kädenjäljistä. Siinä ajatus on ihan sama; punainen kädenjälki, sormien päähän tonttuhatut ja hieman pumpulia parraksi. Kuitenkin päädyimme riviin ”Olofeja” täällä vallitsevan Frozen manian takia. Aika kivat vaikka itse sanonkin. Ja helpot toteuttaa jopa hyvin pienen lapsen kanssa! Ehkä ensi vuonna tytöt on jo niin isoja että äiti saa delegoida koko korttipajan lapsille?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänä vuonna tehtiin äitienpäiväkortit kananmunan kennoista! 👌 ja hei kerrankin ollaan ajoissa!!! #uusipostausblogissa#linkkibiossa#äitienpäivä#äitienpäiväkortti#askartelu#lapset

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: