Yleinen 8.12.2016

Äiti tubettaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Minun ei ikinä pitäisi käyttää lausetta ”en koskaan”. Koska se ei ikinä pidä paikkaansa. En koskaan hanki lapsia, kappas 3kk sen jälkeen testi näytti plussaa. Tässä yksi hyvä esimerkki monista en koskaan lupauksista.
Muistan miten tovi sitten sain blogiini kommentin jossa sanottiin että ihanaa kun en ole moneen muun bloggaajan tavoin vaihtanut blogia vloggaamiseen, eli toisinsanoen ruvennut tekemään youtube videoita. Vastasin jotain tämän kaltaista: Ei huolta, ei se ole minun juttuni. En minä ikinä niin tekisi.
Ja tässä sitä ollaan. Neljän vuoden bloggaamisen jälkeen menin ja avasin youtube kanavan. Blogi ei tule poistumaan mihinkään mutta hinku päiväkirjamaiseen tubekanavaan kasvoi niin kovaksi että oli pakko lähteä kokeilemaan siipiä sen homman parissa. Lähinnä siipien kantavuutta kokeilen, riittääkö innostus edes kuukauden päähän? Olen vähän sellainen go with the flow tyyppi ja innostus alkaa yhtä nopeasti kuin loppuukin…
Mutta millainen kanava? Päiväkirjamainen, äitiyteen ja lapsiin liittyvä. Huonoa huumoria, sotkuisia hiuksia ja arkisia ajatuksia. Sellainen. Äiti tubettaa ! niminen kanava.
Aluksi mietin kanavan perustamista blogin nimellä mutta koska innostus saattaa laantua ja kanava joskus poistua en tahdo sen olevan tässä rinnakkain. Aloitetaan outona, kiusallisena kokeiluna ja katsotaan mihin tulevaisuus vie. Mukavuusalueelta poistuminen on kuulemma terveellistä ja tätä tämä todellakin on. Kaikesta innostuksesta huolimatta. Oman pärstän tuijottaminen videolla on noh, aikamoista. Ehkä tähän tottuu?
Älkääkä pelätkö. En minä täältä mihinkään katoa. Lähes neljä vuotta kestänyt harrastus ehkä kertoo siitä, että tämä kuitenkin on se minun juttuni. Mutta en voi sanoa sitä maagista en koskaan. Lupaan että en ainakaan ihan hetkeen.
Niin joo, ja kanava löytyy TÄSTÄ!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos! 🙂 hei noin minäkin ajattelin vielä hetki sitten 😉
0
1 vastaus

Huh, rohkea veto! Olen sanonut ihan samaa, että en todellakaan koskaan. Sanon edelleen, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Vielä toistaiseksi ajatuskin kauhistuttaa!
0
1 vastaus

Kiitos! 🙂 hei noin minäkin ajattelin vielä hetki sitten 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: