Yleinen 19.12.2016

Ruuhkavuosia vai joulukiireitä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Herätyskello oli tänään soittamassa 7:15 mutta kolmevuotiaan kirkasääniset hyvät huomenet nostivat minut ylös jo 6:30. Siitä saakka on meno ollut tänää päätöntä ja kiireistä. Onko tämä ruuhkavuosia vai joulukiireitä? Väliäkös sillä, mutta joulurauhaa odotellessa…
Töihin tukkaputkella. Päiväkodin arki on tunnetusti aika hektistä joten siellä tukkaputkella. Kuravaatteita, hyvän elämän aamuja (uskonto ja eettinen kasvatus), opiskelijan arivointitilaisuus ja päiväkodin sulkuvuoro. Päiväkodin oven kalahtaessa lukkoon tukka putkella läheiseen ostoskekukseen tekemään viimeiset jouluostokset. Lupaan joka vuosi olevani kerrankin ajoissa mutta aina epäonnistun. Tai no toisaalta voisin kyllä tänä vuonna palkita itseni. Viime vuonna sentään metsästimme aatonaattona viimeisiä paketteja ja tämän päivän jälkeen voin huokaista helpotuksesta että nyt se on ohi! Toki paketointi urakka odottaa vielä tekijäänsä…
Olimme kotona kello 19:30. Lapset rättiväsyneinä, aikuiset rättiväsyneinä. Nyt vielä odotan sohvalla kuulevani pyykkikoneen viimeisen lurituksen jotta pääsisin minäkin vihdoin yöunille. Uuden, ihanan tyynyni kanssa jonka sain vähän etukäteis joululahjaksi.
Joulukiireitä vaiko ruuhkavuosia? Ehkä vähän molempia. Viisi yötä jouluun on ja pakko myöntää että taidan odottaa sitä ihan yhtä paljon kun lapsenikin! Tai oikeastaan öitä on jäljellä enää neljä, meidän joulunvietto alkaa jo aaton aattona!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: