Yleinen 26.12.2016

Meidän joulu.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vatsa täynnä kinkkua, suklaa ähky ja suuri lelukaaos olohuoneen lattialla. Ei tarvitse kauaa miettiä ennen kuin tietää että kyseessä on joulu! Meidän joulu oli aivan ihana. Täynnä rakkaita, läheisyyttä, hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten tässä niitä on!

Vietimme (tai vietämme, tänään viimeinen!) joulua yhteensä neljässä eri osoitteessa. On ollut niin mahtavaa kun ei ole itse tarvinnut murehtia joulusiivouksesta tai jouluruokien valmistamisesta. Kotona meillä oli joulukuusi sekä -koristeita mutta muuten emme ole juurikaan jouluun valmistautuneet. Toki lahjat on ostettu ja paketoitu.

Joulupukki kävi tyttöjen pappalassa ihan livenä. Vaikka joulupukkia odotettiin kauan ja hartaasti iski ujous sitten h hetkellä. Tättän voimin kuitenkin saatiin kuva ikuistettua pukista ja tytöistä. Katsotaan miten pitkälle usko joulupukkiin kantaa, kotiin lähtiessämme Elvira osoitti pappan saappaita ja huusi: Katsokaa, samanlaiset kengät kuin joulupukilla! Tarkkasilmäinen tyttö.

 Joko pukki näkyy!?

Meidän joulu oli/on siis aivan ihana. Mutta hyvin pian joulun jälkeen alkaa aina uuden vuoden odotus. Itse en juhlapyhänä pidä uutta vuotta mitenkään vuoden kohokohtana, mutta kun tammikuun ensimmäinen koittaa, on siinä aina jotain pientä uuden alun juhlaa. Edessä on uusi vuosi ja uudet kujeet. Tänä vuonna odotan alkavaa vuotta vielä hitusen enemmän yhden aivan mahtavan jutun takia mutta siitä puhutaan sitten valitettavasti vasta siellä uuden vuoden puolella. Tiedän, ärsyttävän raivostuttavaa mutta kieltämättä kutkuttavaa tämä tälläinen vihjailu! 

Miten teidän joulu sujui? <3
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

hihih <3 🙂
0
1 vastaus

Näyttää ihanan tunnelmalliselta teidän joulunne <3
0
1 vastaus

kiitos, niinhän se kyllä oli! <3
0
1 vastaus

Ihanan rento joulu!
0
1 vastaus

kiitos, ihana se olikin! 🙂
0
1 vastaus

Uudenvuodenaatto on kyllä kutkuttava juhla. Just se uusi alku. Tosin mä oon tämmöinen joulunpyhähöperö muutenkin ?
0
1 vastaus

hihih <3 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hei neiti!!😱😱😱 6,5 kk ikää ja täällä mammalassa harjoitellaan seisomista😱😍 #6monthsold#6kuukautta

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: