Yleinen 27.12.2016

Unikoulu on ohi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Lyhyestä virsi kaunis sanoi meidän perhe kun unikouluun lähti. Parin hyvän yön jälkeen uskallan sen jo ääneen sano: se toimi! Ja yllättävän nopeasti toimikin.
Takana kolme todella huonoa yötä. Huudettiin ja heräiltiin usein. Sitten yhtäkkiä nukuttiin 23-06 ilman herätystä, alkuillasta ja aamulla toki hieman kitistiin. Sitten tuli se maagisin yö, joulun taikaa kenties? Matilda nukkui 22-07 ilman ainuttakaan herätystä. Ilman ainuttakaan tutin nostoa. Olin aamulla puulla päähän lyöty, mutta ei hätää. En minä nukkua saanut ja siitä piti tällä kertaa huolen isompi tyttömme.
Nyt on pari viimeistä yötä mennyt yhdellä tutin nostolla. Aikamoista. En olisi ikinä uskonut että pääsemme näin helpolla ja näin nopeasti. Toki sitä takapakkiakin voi vielä tulla mutta nyt nautitaan kun voidaan. Jos edes hieman vaaleammilla silmänalusilla saisi herätä vuoteen 2017?
Lisää meidän unikoulusta voit lukea täältä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • 😱❤ jollain on vähän kiire😱 ei vielä!!! #mybaby#5monthsold#jouluvauva2017#decemberbaby#moomin#home#koti

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: