Yleinen 28.12.2016

Kurja oli minun lapsuuteni ilman Netflixiä…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Autuas on lapsieni lapsuus. Televisiosta tulee niitä piirrettyjä mitä he haluavat ja valinta on aika rajaton. Netflix, Viaplay, Yle Areena ja mitä vielä. Tosin meiltä ei löydy kuin Netflix, mahtavatkoha nolla aikuisiällä yhtä katkeria kuin meikäläinen nyt? NIMMITTÄIN kun minä olin pieni…
Jos heräsit lauantai aamuna liian aikaisin, sinun piti odottaa että piirretyt alkaa. Siihen asti sait katsella Buu klubbenia ymmärtämättä sanaakaan tai mustavalkoista cartoon networkkia koska värit sai vain maksamalla kanavasta. Ja kun ne piirretyt vihdoin alkoivat niin ei sieltä suinkaan aina niitä lemppareita tullut. Toisin on minun lapsillani jotka saavat Netflixistä valita aina me omat lempiohjelmansa!
Että niin, kyllä vaan on helppo lapsuus meikäläisen lapsilla!

Silloin kun minä olin pieni, silloin ennenvanhaan. Olen miettinyt saanko käyttää näitä lauseita lapsilleni ikinä, koska mihin tämä maailma muka enää voisi kehittyä? Mutta kyllä se vaan kehittyy, ja tässä yksi esimerkki vaikkakin aika mitätön sellainen! 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

oi mä niin rakastin avaraa luontoa lapsena!!! <3 hihii, nimenomaan simppeliä juu 😉 <3
0
1 vastaus

Minun lapsuuteni oli ilmeisesti totaalikurja… ?? jos heräsi liian aikaisin sai katsella virityskuvaa. Eikä lastenohjelmia juurikaan tainnut tulla aamuisin. Paitsi joskus viikonloppuisin ja joulun aikaan. Avara luonto taisi olla suurin hupi. Mutta onneksi oli meillä VHS! Tosin sekin usein veti nauhan solmuun ja piti mennä herättää isi, joka sitten avasi laitteen ja yritti saada nauhan toimimaan, kun oltiin ensin teipillä korjattu katkennut nauha ja sormella kelattu takaisin koteloon. Oi, sitä simppeliä aikaa.?
0
1 vastaus

oi mä niin rakastin avaraa luontoa lapsena!!! <3 hihii, nimenomaan simppeliä juu 😉 <3
0
1 vastaus

Minä myös muistan lapsuudestani sen virityskuvan, mutta mä olinkin tyytyväinen siihen pieneen mustavalkokuvalliseen matkatelevisioon, jonka kuvan sai näkyviin nappeja pyörittämällä ja vain jos sai antennin juuri oikeaan asentoon ? Ei oo nykypäivän lapsilla hajuakaan siitä kuinka paljon sitä piti nähdä vaivaa piirrettyjensä eteen ? Kysymys kuuluu kuinka vanha käpy mä oikeen olen?!
0
1 vastaus

höpöhöpö mikään käpy 😉 mä en kyllä tuollaista muista (koska olet syntynyt? <3), voi miten hankalalta kuulostaa :D!!!
0
1 vastaus

Voi lapsuuden kurjuus! 😀 Minäkin muistan sen harmituksen, jos nukkui aamulla vähänkin pidempään ja lastenohjelmat olivat jo menneet. Onneksi jossain vaiheessa kotiin ilmestyi VHS, jolla sai nauhoittaa ohjelmia kasetille, jotka sitten toimivat tai eivät. Muistan myös miten rispaantuvaa VHS nauhaa sai veivata takaisin saksilla sisälle koppaan, jotta sai ohjelmat katsottua 😀 Kaikki on nykyaikana niin helppoa!
0
1 vastaus

muistan myös tuon! 😀 ja todellakin, kaikki on nykyään niiiiin helppoa!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään äidillä välipalaksi kahden minuutin suklaakakku😍👌 #coffeetime#cake#chocolatecake

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: