Yleinen 30.12.2016

Jos lähtisin huomenna bailaamaan, lähtisin tässä asussa…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Jos lähtisin huomenna Turun yöhön juhlistamaan vaihtuvaa vuotta, lähtisin tässä mekossa. Kukkamekolla on hyvä taistella kaamosta vastaan eikö vain? Tänäkään vuonna me emme kuitenkaan lähde juhlistamaan vaihtuvaa vuotta aikuisten kesken, vaan juhlimme perheenä. Vaikka molemmat tytöt ovat vielä pieniä eivätkä juurikaan ymmärrä vielä juhlapyhien päälle on minulle tärkeää pitää juhlapyhät perhejuhlana. Mitä luultavammin tulee vielä uusia vuosia jolloin lapset ovat jossakin hoidossa ja me muualla, mutta tällä hetkellä ajatus juhlahetkistä ilman tyttöjäni tuntuu kurjalta. Baanalle ehtii mikä viikonloppu tahansa, uusi vuosi on vain kerran vuodessa. Eihän tytöt sen päälle vielä ymmärrä, mutta minä ymmärrän.
Olemme menossa Tinon siskon luo yökylään missä saunomme, syömme hyvin, pelaamme pelejä ja juomme keskiyöllä parit lasit kuohuvaa. Tätä ennen minun täytyy kuitenkin vetää naamariin aimo annos hunajaa ja valkosipulia jotta tämä pieni flunssa ei tästä enää pahene ja pääsemme huomenna liikenteeseen! Taas kipeänä, niinpä. Tule jo kesä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (11)

Parempi olisi ilman hattua….
0
1 vastaus

Ihana mekko ja vaaaau, oon ihan kateellinen kuinka hyvin sun päähä sopii hattu! 🙂 t. haluaisin kans omistaa hattuihin menevän pään XD
0
1 vastaus

voi kiitos Jenni!<3 hei voin kertoa salaisuuden, hattu sopii mun päähän vain väärinpäin 😉 oikein päin ei sovi, on niin pikkiriikkisen erimuotoinen mutta kuitenkin sen verran ettei sovi niin hyvin :D:D:D
0
1 vastaus

Hieno asuste, äiti voi lainata joskus ?
0
1 vastaus

hihi totta <3 kiitos äippä <3
0
1 vastaus

Siis tähän ei vaan voi sanoa muuta kuin; Wau! ?❤
Terkuin, mamma joka etsii taas omaa "tyyliään" joka ollut kadoksissa reilu 2v ??
0
1 vastaus

voi apua, kiitos kiitos KIITOS ! <3 ihana kommentti! Toivottavasti tyyli löytyy <3
0
1 vastaus

Kukkamekkokausi on AINA, oli talvi tai kesä! 🙂
0
1 vastaus

samaa mieltä!!! 🙂
0
1 vastaus

Onpas kyllä kivan näköinen mekko, näytät hyvältä 🙂
0
1 vastaus

voi kiitos Lurre! <3
0
1 vastaus

Parempi olisi ilman hattua….
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • 😱❤ jollain on vähän kiire😱 ei vielä!!! #mybaby#5monthsold#jouluvauva2017#decemberbaby#moomin#home#koti

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: