Yleinen 2.1.2017

Kun unelmista tulee totta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Olen kirjoittanut tätä blogia reilu kolme vuotta. Jo ensimmäisistä kirjaimista asti minulle oli haave. Salainen pieni haave, jonka toteutumiseen en oikeasti edes uskonut. Nyt 862 tekstiä myöhemmin voin älyttömän ylpeänä, innosta piukeena ja onnellisena todeta että tämä haave on nyt toteutumassa. 
Blogin kirjoittajan nimike vaihtuu harrastuksesta sivutyöhön. 
Blogini muuttaa Kaksplussan portaaliin eli Kaksplussan nettisivuille ! 
Eihän tämä oikeasti mitään työtä tule olemaan. Yhtä rakasta ja ihanaa harrastusta mitä tähänkin asti. Mutta silti, on tämä vaan niin mahtavaa! Samalla tutulla tavalla ja kaavalla jatketaan mutta vain eri osoitteessa.

Blogini tulee muuttamaan tällä viikolla. Tästä vanhasta osoitteesta tehdään uudelleen ohjaus Kaksplussan blogiini mutta kaikkein helpommin pääset seuraamaan uusia postauksia tykkäämällä blogin Facebook sivusta (KLIK) johon linkkaan aina uusimmat postaukset.

Ahh tuntuupa hyvälle nyt vihdoin viikkojen odotuksen jälkeen päästä hehkuttamaan tätä salaisuutta. Toisaalta tämä salailu oli myös kutkuttavaa, ihan kuin raskausuutisten pihtaaminen sinne np-ultraan saakka! Seuraava postaus tuleekin sitten keskiviikkona uudessa osoitteessa! Käyn kyllä täällä vielä huutelemassa kun saadaan muutto kuntoon ja oikea osoite esille!


 Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!
 Parempaa aloitusta ei tälle vuodelle olisi voinut toivoa!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Kiitos! <3 Ihanaa alkanutta vuotta sinnekkin! <3 hiljaa hyvää tulee ja unelmista kannattaa pitää kiinni! <3 Bloggailu intoa sinulle! <3
0
1 vastaus

Hienoa! 🙂 🙂
Oikein paljon onnea! 🙂 🙂
Uutta postausta odotellessa!
Hyvää alkanutta uutta vuotta!

(pieni samanlainen haave itselläänkin, mutta niiiiin alkutekijöissä ollaan vielä koko blogihommassa ja muutenkin. Vaatisi vähän enemmän.)
0
1 vastaus

Kiitos! <3 Ihanaa alkanutta vuotta sinnekkin! <3 hiljaa hyvää tulee ja unelmista kannattaa pitää kiinni! <3 Bloggailu intoa sinulle! <3
0
1 vastaus

Onneksi olkoon ?
0
1 vastaus

kiitos äiti! <3
0
1 vastaus

Onnea saavutuksestasi! Se on kyllä ansaittu muutos sinulle! Kirjoitusiloa jatkossakin ja hyvää alkanutta vuotta. -kirmi
0
1 vastaus

Voi kiitos Kirmi! <3 ihanaa alkanutta vuotta sinnekkin!
0
1 vastaus

Mä kyllä niin tiesin tän! Oot paikkas ansainnut, ihana Laura! :*
0
1 vastaus

Voi kiitos ihana Ulla! <3
0
1 vastaus

Onnea paljon :)!
0
1 vastaus

Kiitos Tiina! <3
0
1 vastaus

Onneksi olkoon Laura <3
0
1 vastaus

Kiitos Salla! <3
0
1 vastaus

Onnea! <3 Sun blogi on kyllä paikkansa ansainnut!
0
1 vastaus

Kiitos Nelli! <3
0
1 vastaus

Paljon onnea, sun blogi kyllä kuuluu sinne 🙂
0
1 vastaus

Voi kiitos Milla! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • "Mutta kun ilona halusi olla prinsessa!" olisin itse veikannut joulukuusta. Tuo selästä roikkuva heijastin kruunaa kokonaisuuden...🤣 #vauva2017#kidsworld#pikkusisko

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: