Yleinen 9.2.2017

Joskus arki on asenteesta kiinni.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä kuvassa voisi nähdä väsyneen äidin. Hieman likaisia lastenvaatteita ja takkuisia hiuksia. Voi nähdä sotkuisen ja ei muodin mukaan sisustetun kodin. Mutta sen sijaan minä nään kuvassa..

Kaksi onnellista lasta ihanan ja touhun täyteisen hoitopäivän jälkeen leikkimässä väsyneen, mutta onnellisen äidin kanssa lääkäriä. Äiti on potilas, eikä todellakaan pistä vastaan leikkiä jossa saa vain maata. Ja oksentaa pottaan, miten ihanaa huomata miten upeasti lapset käsittelevät elämässään tapahtuneita juttuja leikin kautta. Sain oksentaa hyvin, hyvin monta kertaa ja se kieltämättä kuvastaa viikon sisäistä arkeamme aika hyvin. Tosin oksentaja ei milloinkaan ollut minä (JES!)

Päiväkodin sulkuvuoroa tehdessäni (kuten tällä viikolla) tuntuu etten aina ehdi kuin moikata lapsiani, ja sitten onkin jo aika mennä nukkumaan. Silti rakastan sulkuvuoroja, on ihana mennä töihin kun on jo valoisaa. On ihana lähteä töistä ihan kaikessa rauhassa, hiljaisesta päiväkodista. Varsinkin nyt kun huomaa kevään olevan jo kohta täällä! Viiden aikaan ei vielä ole pimeää!

Oksensin ja makasin. Annoin tarkastuttaa hampaani pienellä muovisella veitsellä ja tunkea sen jälkeen veistä kainalooni kuumemittarin virassa. Vain makasin, mutta olin siinä. Sen enempää ei äitiys vaadi työpäivän jälkeen vaikka joskus hieman korkealle sitä rimaa yrittää itselleen asettaa. Liian korkealle, se kun riittää että on lähellä ja läsnä.

Tänään leivänmurut, pyykit ja pölyt sai odottaa. Olin juuri siinä missä minua eniten tarvittiin. Olin juuri siinä mitä eniten itse sillä hetkellä tarvitsin. Olin lapsieni kanssa. Lähellä ja läsnä, jokaisen vanhemman tärkein ohjenuora.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

kiitos! <3
0
1 vastaus

Ihana kirjoitus ❤️
0
1 vastaus

kiitos! <3
0
1 vastaus

Olen miettinyt ihan samaa. Yleensä aina väsyttää/ärsytää/laiskottaa ja mitä ikinä, mutta hommat on hoidettava vaikka kuinka ottaisi päähän. Pääsee pitkälle kun päättää olla hyvällä, tai edes paremmalla, tuulella!
Itse en tykkää sulkuvuoroista sen takia, että joudun joka kerta sumplimaan oman lapsen hakemisen. Tai siis syksyllä omien lasten… Mies on aina töissä iltapäivisin ja iltaisin ja puoli viiden vuoroistakin pöyräilin tukka putkella hakemaan lasta hoidosta. Ei tee hyvää stressitasolle se, varsinkaan talvisin tai kaatosateessa.
0
1 vastaus

meillä onneksi mies pääsee hakemaan tyttöjä aina vähän aikaisemmin jos teen sulkuvuoroja, ei tosiaankaan tekisi hyvää stressitasolle jos olisi kamala kiire heti työpäivän päätyttyä 😀
0
1 vastaus

Tuo leikki onkin hauskaa 😀 Mamma joutui tänään askartelemaan, esittämään nukketeatteria ja leikkimään junaa 😀
0
1 vastaus

hihii <3
0
1 vastaus

Samaa mieltä ?❤
0
1 vastaus

<3
0
1 vastaus

Todella hyvä teksti! Oot ihan mun lemppari äiti! 🙂 Tai semmonen äiti-idoli, millanen äiti mäkin haluisin omalle lapselle/lapsille olla. Nää sun tekstit ja kuvat instagramissa on niin ihania ja niistä oikeesti ja aidosti välittyy miten paljon rakastat sun lapsia ja sun miestä. Teillä on todella suloinen perhe! <3
0
1 vastaus

apua mikä ihana kommentti! <3 :') meni kyllä vähän roska silmään, kiitos ihan tuhannesti kauniista sanoista! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: