Yleinen 24.2.2017

Ikuisesti iholla vol. 2 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vihdoin se on siinä ! Pitkään siinä meni, melkein kaksi vuotta että sen iholleni sain. Matildan nimen, syntymäajan sekä synnärillä otetun jalanjäljen.

Elviran jalanjälki on komeillut kädessä jo kolme vuotta mutta Matildan kohdalla se vain jotenkin jäi. Ja töihin paluun jälkeen aika on ollut arjessa ehkä ihan hivenen kortilla joten kesti ja kesti. Mutta nyt se on siinä. Ja voi että miten upea se on ! Voin oikein lämpimästi suositella Auralaista Ramia jos joku muu täällä Turun suunnalla suunnittelee tälläisen tatuoinnin ottoa. Hintakaan ei päätä huimaa, 40 euroa maksoi tämä ! Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos vaan äärettömän tyytyväisen kuluttajan suositus!

Uunituoreena hieman tuvonnut, punoittava ja todellista tummempi mutta siltikin niin upea!

Onko teillä lapsiin liittyviä tatuointeja?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Synnärillä otetusta jalanjäljestä otettiin kopio ja siitä sitten tatuoija piirsi iholle ja ikuisti musteella! 🙂
0
1 vastaus

Tosi kauniit. <3
0
1 vastaus

kiitos <3 !
0
1 vastaus

Miten nämä on käytännössä tehty?
0
1 vastaus

Synnärillä otetusta jalanjäljestä otettiin kopio ja siitä sitten tatuoija piirsi iholle ja ikuisti musteella! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: