Yleinen 27.2.2017

”Äiti, onko perse hedelmä?”

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Elvira: Äiti, onko perse hedelmä?

Äiti: Ööö mitä sä sanoit!?

Elvira: Eikun persesika se olikin.

Äiti: Tarkoitatko persikkaa!?

Elvira: No niinhän mä just sanoin!

Ai että nautin kun saadaan tuo päiväkotiura kunnolla alkuun ja joukko muitakin aikuisia pääsee nauttimaan tästä kupeitteni hedelmästä (Ei perse, ei persesika. Ihan vain lapseni) ja hänen jutuistaan. Kyllä oli äidillä pokassa pitelemistä eilen iltapalapöydässä. Luojalle kiitos netistä, saa kyseinen neitokainen sitten vuosien päästä nauttia näistä sutkautuksistaan hääpäivänään vanhempien maljapuheen muodossa.

P.s Säilytyslaatikoiden voitto osui tällä kertaa postauksen viimeiselle kommentille, MATILDE olen sinuun yhteydessä sähköpostitse!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

hih, hän kyllä on ! <3
0
1 vastaus

Heh, huippu!
0
1 vastaus

hih, hän kyllä on ! <3
0
1 vastaus

Hauskoja juttuja 🙂
http://westendmum.fi
0
1 vastaus

kiitos, nää kyllä on kivoja muistoja ! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lähetin eilen miehen imuriostoksille. Oikein screenshotin kera, jotta tietää mitä ostaa. Tuli kotiin uuden television kanssa, imurit kuulemma oli loppu...😂 #vainisijutut#menslifestyle#decoration#home

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: