Yleinen 1.3.2017

Vielä kerran. Toivottavasti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaikki sai alkunsa Tinon viestistä kesken jääkiekkopelin. Tai minä olin salaa miettinyt asiaa jo tovin. Vaikka kuinka yritin itselleni ja ympärilleni että näin on hyvä. Esimerkiksi tämä kirjoitus on totta, mutta myös itselleen uskottelua. Kai näin on hyvä? Pakko olla. Järki ei vakuuttunut, sydän tiesi vastauksen vaikka heti.

Tinon viesti: Täällä on söpö pieni tepsi fani. Miten olisi kolmas lapsi?

Minä: kuinka kännissä sä oikein olet!? 😀

Kännykän toisessa päässä olin hymy korvissa. Oliko hän vitsin takana tosissaan? Olisiko se sittenkin mahdollista!? Siitä alkoi pieni kieroilu, vitsailu ja ajatusleikki. Joka pikkuhiljaa muuttui vakavaksi puheeksi varallisuudesta ja jaksamisesta. Olisiko se oikeasti mahdollista?

Ja kyllä se on. Pikkuhiljaa. Ensi torstaina minulla on varattu aika kierukanpoistoon.

Maailman ihaninta ja samalla niin hullua. Vielä kerran. Toivottavasti. Ei luultavasti enää vuonna 2017 mutta toivon, että tänä vuonna saisimme ne kaksi viivaa. Vielä kerran.

Älä sano ikinä ei koskaan. Se nimittäin tuskin pitää paikkaansa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (40)

hihihi ihanaa että kuumeiletta jo valmiiksi! <3
0
1 vastaus

Ooo, onnea! <3 Toivottavasti saatte kaksi viivaa testiin vielä kuluvan vuoden aikana 🙂
0
1 vastaus

kiitos <3 niinpä, toivottavasti! <3
0
1 vastaus

Voi stemppiä teille! <3

Meillä käytiin aivan samanlaisia ajatuksia 1,5vuotta sitten ja nyt kolmas onkin jo 8kk. Elämämme paras päätös antaa kolmannen tulla. Minä haaveilen salaa neljännestä, mutta se olisi jo sulaa hulluutta!
0
1 vastaus

kiitos <3 hihi, neljäkin olisi kyllä ihan kiva 😉
0
1 vastaus

Miten uskallat, jos oikeasti väsyttää niin paljon, kuin postauksessa jossa kerroit, kuinka jouluaattona väsymys kärjistyi? Hienoa kumminkin, mietityttää vaan kun itse olen jo yhdestä lapsesta aivan poikki 😀
0
1 vastaus

se on sen kaiken väsymyksen ja uupumuksen arvoista <3
0
1 vastaus

Tuntuu kuin olisin kirottu, kun sanoin esikoisen ollessa pieni että ei enää yhtään. 1.5vuotta takana nyt ”tulee jos on tullakseen” aikaa, eikä mitään, kaikki on ainakin minussa kunnossa miehestä ei tietoa kun on niin vähän aikaa kuulema vasta yritystä takana. Ympärille lapsia satelee vahinkona tai ensimmäisestä kierrosta, mutta miksi ei meille. Tiedänpähän nyt sen lapsia saadaan, ei tehdä. Ja tähän päälle se että ”valeraskautta” on jatkuvaan, esim. Menkat myöhässä kunnolla ja paljon paljon oireita, mutta ei sitä plussaa.. onnea teille tähän päätökseen, myötäelän täällä ruudun toisella puolella 🙂
0
1 vastaus

kiitos <3 voih, toivottavasti sielläkin kauan odotettu plussa pamahtaisi pian! <3
0
1 vastaus

Meille kävi just näin! Olin todellakin siinä ajatuksessa, ettei enää kolmatta, mutta kuinkas kävikään. Itse kuumeilin aiemmin, mutta miehen ehdoton ei vakuutti mutkin. Sitten tuli se päivä, kun mies toteaa, että eik semmonen pieni nyytti olis kiva? Ja siitä käynnistyivät juuri nuo keskustelut, ja kävin kierukan poistamassa. Ja raskauduin heti. Nyt sylissä tuhisee 6vkon ikäinen poikavauva, pikkuveli kahdelle isoveljelle. Aivan huikea fiilis, järjettömän onnellinen! Näin sen kuului mennä. ❤
0
1 vastaus

oi miten ihanaa! toivottavasti mekin saadaan nopeasti se plussa <3
0
1 vastaus

Voi kunpa itsekin joskus saisin (tai olisin saanut) tuollaisen viestin!
0
1 vastaus

<3 ehkä vielä sinä saat!
0
1 vastaus

Niin ihanaa!!♥ Plussatuulia puhaltelen täältä.
0
1 vastaus

hih kiitos ihana <3
0
1 vastaus

Tsemppiä!
Niin mukava seurata sun blogia, kun voin samaistua täysin. Meillä saman ikäiset lapset kuin teillä, ja kaks viikkoa sitten tein posit.raskaustestin. Vaikka oltiin ajateltu että 3v vähintään ikäeroa kolmanteen,niin ei sille vauvakuumeelle vaan voinut mitään. Raskauduinkin heti ja nyt näissä oloissa vähän mietityttää kannattiko sittenkään 😀 Vaikka tiedän että raskaus palkitaan ruhtinaallisesti jos kaikki sujuu hyvin <3
0
1 vastaus

ihanaa, onnea onnea ihan tuhannesti! <3 ja hyvin sanottu, se todellakin palkitaan ruhtinaallisesti jos kaikki menee hyviN! kiitos tsempeistä <3
0
1 vastaus

Miehesi haluaisi pojan?

Hurjalta kuulostaa kolmannen lapsen yritys, jos olet jo nyt ollut todella väsynyt. Selailin blogiasi vähän sieltä täältä, joten en tiedä tilannettasi kunnolla, mutta ei se kolmannen lapsen myötä varmaan ainakaan helpota. Olet vielä nuori, miksette voi jättää vähän isompaa ikäeroa lasten välille? Itselläni on kolme pientä lasta, joista nuorin oli toivottu, mutta tuli ns. huonoon aikaan, koska olin jo uupunut kahdesta lapsesta.

Onnea ja tsemppiä kuitenkin. 🙂
0
1 vastaus

Meillä ei ole sukupuolitoveita! 🙂 ihanaa että mietyttää jaksamiseni ja hyviä pointteja kommenttisi sisälsi. Kankattaa kuitenkin muistaa ett blogi jättää ulkopuolelleen aivan älyttömän määrän juttuja ja asioita meidän elämästä ja minun tunteistani! Jos sillä hetkellä tuntee sitä, voi hetken päästä tilanne olla toinen mutta kaikesta ei raportoi tai pidäkkään raportoida tänne blogin puolelle. 🙂 tämä on paikka purkaa ajatuksia ja sen hetkisiä fiiliksiä. pikkulapsiarki on aina rankkaa, oli ikäeroa vuosi tai viisi. Rankkaa varmasti tulee olemaan, mutta kaiken sen arvoista. Kuten tähänkin asti<3
0
1 vastaus

Yllätyin! Olit niin vakuutellut lapsiluvun olevan tässä, mut ihanaa et mieli saa muuttua! 🙂
0
1 vastaus

hih, niin minäkin vähän yllätyin ku nse vauvakuume sittenkin tuli takaisin, ja vielä näin kovana 😀
0
1 vastaus

Oi ihanaa ?
0
1 vastaus

älä muuta sano <3
0
1 vastaus

Tsemppiä! Äläkä anna noiden epäilevien kommenttien lannistaa 🙂 en tietenkään tunne sua, mutta ihan varmasti selviätte! Olen sen kannalla että mieluiten kertarysäyksellä, saavat lapset leikkikavereita toisistaan. Ja se väsymys sitten, onhan se välillä ihan valtaisaa, tai oikeastaan melkein koko ajan on joku väsymys päällä, mutta katse eteenpäin: lapset on vain kerran pieniä ja ihan varmasti vielä joskus oppivat nukkumaan.. Me ollaan niitä hulluja, joilla on neljä lasta vuoden välein (4,3,2,1) ja kaikki, ihan kaikki on ollut helpompaa ja sujuvampaa ja mukavampaa näin neljän kanssa. Ihan alkaen siitä syntymästä. Arki on pahimmillaan yhtä leluriitaa ja kiukkua, mutta parhaimmillaan aivan ihania pieniä hetkiä ja pitkiä leikkejä sisarusten kesken, ja äiti se vain istuu kahvikuppinsa ääressä ihmettelemässä. Että onko tämä tottakaan. Lyhyesti sanottuna: olen kolmen kannalla, mutta vielä enemmän neljän 😀 kiitos kivasta blogista!
0
1 vastaus

kiitos ihanasta kommentista !! <3 made my day! Ja en anna masentaa, kuitenkin täällä esiintyy vain murto-osa meidän elämästä joten toivon ihmisten ymmärtävän että blogi ei anna lähellekkään koko totuutta <3 hih, neljä olisi kyllä myös ihana 😉
0
1 vastaus

Ooo, ihanaa! Toivotaan että pian onnistuu 🙂 Mie en ite ihmettele yhtään että ”miten jaksatte” tms, ihan varmasti pärjäätte ja jaksatte! <3 Kyllähän sitä itteekin väsyttää aina välillä, mutta ne on vaan niitä hetkiä, ja se ilo ja onni mikä lapsista tulee, kyllähän se voittaa sen ihan sata nolla. Ja täällä väsyttää ihan ekstrapaljon tälläkin hetkellä, kun alkuraskautta tulevan lokakuisen kanssa sekä tulevan isosiskon kanssa elellään 🙂
0
1 vastaus

toivon ihan samaa!<3 ja kiitos ihanasta kommentista! <3 onnea sinne odotukseen ja koita jaksaa <3
0
1 vastaus

Ihanaa. Meillä yritetään myös. On yritetty itseasiassa muutama kuukausi. Toivottavasti seuraava ei anna odotuttaa itseään kuten ensimmäinen.
Onnea teillekin yrittämiseen.
0
1 vastaus

plussatuulia sinne, toivottavasti pian saatte sen <3
0
1 vastaus

Sattuipa hassusti! Me olemme mieheni kanssa ajatelleet toista lasta myös ja nimeni on laura ja mieheni nimi tino ??
0
1 vastaus

hihihiii miten voi olla! 😀 ihan mahtavaa! PLUSSA TUULIA SINNE jos niin päätätte 😉 kaimamme!
0
1 vastaus

Voi miten ihanaa?
0
1 vastaus

<3 niinpä !
0
1 vastaus

Heh, ite kanssa lahjoittelin vauvataroita pois vielä koulun maissa ajatuksella että nämä kaksi riittää mut sitten pari vauvauutista lähipiirissä niin miehelle ja minulle tuli molemmille kolmannen kaipuu. Kai tässä vähän hulluja ollaan mut jos vielä kerran.. onnea meille kaikille 🙂
0
1 vastaus

onnea meille kaikille, nimenomaan <3 minä myös olen suurimman osan vaatteista ja tavaraoista pistänyt eteenpäin 😀 osa toki vielä löytyy mutta vaatteita toivottavasti pääsee pian shoppailemaan 😉 ja kaikkea muutakin vauvarompetta, aion todellakin pistää hösseliksi ja ottaa ilon irti jos vielä kerran saan siihen syyn! 😀
0
1 vastaus

Meille jo seitsemäs tulossa. Tämä alkuraskaus on ihan syvältä, kun väsyttää koko ajan. Onneksi loppuun päin helpottaa ?
Isompia ottaa mukaan pikku askareisiin mm vaipan vienti roskiin, tosin siitäkin saa tappelun aikaiseksi ?
Hyvin se menee! Turhat murheet pois.
Minä kumminkin viikot yksin lasten ja eläinten kanssa, välillä on tiukkaa jaksamisen kanssa, mutta ne voimat löytyvät sieltä kyllä ?
0
1 vastaus

siellä on kyllä supernainen! <3 ihana kommentti<3 ! ja totta, kaikesta saa tappelun aikaiseksi 😀
0
1 vastaus

Ihanaa! Ja mielipidettä saa todellakin muuttaa. Itse tiedätte parhaiten mitä jaksatte ja kuinka monta lasta haluatte. Noi on kuitenkin niin isoja asioita, että on kuunneltava vaan itseään (ja puolisoa), ei ketään muuta 🙂 toivottavasti tärppi käy pian <3
0
1 vastaus

toivotaan <3 ja nimenomaan, vain itseään ja puolisoaan on kuunneltava! <3
0
1 vastaus

Oi ihanaa! Pidetään peukkuja! (; Täällä odotellaan vasta ekaa vauvaa, ja ollaan onnellisen tietämättömiä väsymyksestä ja muista ”huonoista puolista”. Silti aina höpistään jo kuinka sitten olisi ihanaa toinenkin lapsi.. Eikai vaan olla asioiden edellä.. :’D
0
1 vastaus

hihihi ihanaa että kuumeiletta jo valmiiksi! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: