Yleinen 7.3.2017

3 euron huulimeikki vinkki!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

@tehtavanimikkeenablogi Instagramissa !

Paljastin jo eilen Instagramin puolella uusimman meikkilöytöni joka todellakin kannattaa laittaa korvan taakse! Kun me äidit tunnetusti käytämme itseemme niin julmetusti aikaa sekä rahaa…Okei ei saisi yleistää mutta minä itse henkilökohtaisesti kuulun siihen kastiin joka on välillä kunnon nukkavierupieruverkkarimutsi. Ja ylpeä siitä, heh!

Löysin tosiaan viime ruokaostoksilla yhden aivan älyttömän ihanan huulipunan. Ja se on mistäs muualtakaan kuin LIDLISTÄ ! Kolmella eurolla. Abouttiarallaa, en ihan tarkkaan muista hintaa. Yllättävän hyvä levittää, ylättävän peittävä pigmentti ja yllättävän hyvin pysyi huulilla parista kahvikupista ja lounaasta huolimatta. Todellakin siis enemmän kuin hintansa väärti!

Minulla ei itselläni ole kokemusta kovinkaan kalliista huulimeikistä meikkipussissani mutta uskallan väittää tämän Lidlin huulipunan pärjäävän kisassa ainakin minun marketti (10-20e arvoisten)  huulipunieni rinnalla. Ja vallanmainiosti pärjääkin.

Suosittelen siis! Seuraavaksi taidan kokeilla sitä Lidlin ripsiväriä, sekin kovin kehuttua tuntuu olevan! Ja olipa muuten joku Lidlin kasvovoidekkin tainnut pärjätä sokkotestissä älyttömän hyvin.

Lidl, uusi meikkien mekka? Minulle ehkä ainakin 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

samaa minäkin kyllä mietin vaikka juurikaan en ole vielä luonnonkosmetiikkaan uppoutunut! :/ 🙂
0
1 vastaus

Mulla on käytössä tuo testin voittanut Lidlin kasvovoide. Hyvä.
Iltaisin en pärjäisi enää ilman samaisen kaupan kasvopyyhkeitä. Poistaa meikit laiskanoloinen kasvoilta, vaikka kuinka väsyttäisi ;). Parhautta.
Lisäksi käytössä samaisen sarjan BB-voide (ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdallaan) sekä maailman ihanin jalkarasva.
Jokunen luonivärikin löytyy.
0
1 vastaus

voi että, täytyykin kokeilla kaikkia!!! 😀
0
1 vastaus

Mä kävin hakemassa vähän neutraalimman värisen version, hyvin tuntuu hommansa hoitavan! 🙂 Luonnonkosmetiikkaa suosivana vähän hirvittää ajatella, mitä kaikkea halpiskosmetiikka pitää sisällään. Mutta aina välillä suljen ne ajatukset kokonaan pois, sillä kaikkea nyt vaan ei voi saada 🙂 Hinta oli muuten muistaakseni 3,99€.
0
1 vastaus

samaa minäkin kyllä mietin vaikka juurikaan en ole vielä luonnonkosmetiikkaan uppoutunut! :/ 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hello you! 😍 #instababy#cute#babygirl#vauva2017#decemberbaby

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: