Yleinen 14.3.2017

Alastonta arkiruokaa: Koskenlaskija-bataattisosekeitto!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Alastonta arkiruokaa oli joskus muinoin pieni ja ytimekäs postaussarja blogissa. Alaston arkiruoka: Tavallista, herkullista, helppoa ja arkista ruokaa hyvä yritys-ruokakuvilla höystettyinä. Jatketaan siis siitä mihin viimeksi jäätiin!

Koskenlaskija-Bataattisosekeitto

1 keskikokoinen bataatti

3 jauhoista perunaa

3 porkkanaa

1 sipuli

1/2 pakettia Koskenlaskijaa

1 purkki ruokakermaa

Mausteita oman maun mukaan

(Kasvisliemikuutio, pippuri, suola ja persilija riittivät mainiosti)

Kuori ja paloittele kasvikset kattilaan. Lisää vettä sekä kasvisliemikuutio ja keitä n. 25 minuuttia. Kaada keitinvesi erilliseen kulhoon ja soseuta vihannekset. Lisää joukkoon tarvittaessa keitinvettä saadaksesi soseesta tarpeeksi juoksevaa. Lisää joukkoon ruokakerma ja Koskenlaskija. Keitä niin kauan kunnes Koskenlaskija on sulanut joukkoon.

Valmis! Jopa meidän pienet epäkulinaristit pitivät tästä keitosta. Raejuustolla koristeltuna, tietenkin. Tosin Koskenlaskija sekä ruokakerma tekevät keitosta sen verran tuhdin ja täyttävän ettei se kyllä välttämättä kaipaa raejuustoa kaveriksi vatsaa täyttämään!

Mitä sinä laitat kasvissosekeittoon?

Vinkit jakoon, sosekeitot ovat niin ihania lounasruokia!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

käytin sauvasekotinta! 🙂
0
1 vastaus

Tyhmä kysymys, mutta käytitkö sauvasekoitinta? 🙂 itsellä sellaista ei ole, ja haluaisin niiiin kokeilla tätä reseptiä!
0
1 vastaus

käytin sauvasekotinta! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: