Yleinen 15.3.2017

Onnellinen just nyt.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiedättekö sen fiiliksen kun heräät aamulla ja mietit miten onnekas olet? Kaikki on niin tavallista, niin arkista mutta niin ihanaa. Juuri nyt ja tässä hetkessä.

Illalla sai nukahtaa kuunnellessa sateen ropinaa peltikattoa vasten. Aamulla sai herätä lintujen lauluun (oikeasti lasten ilonkiljahduksiin mutta kyllä me sitten niitä lintujakin kuunneltiin) ja auringon paisteeseen.

Rakastan minun elämää. Minun perhettä ja tätä kiireisen väsyttävää arkea. Yöt on edelleen mitä ovat, mutta aamulla kevätauringon paistaessa ne silmäpussit eivät painakkaan ihan niin paljon mitä ennen.

Kevät, kiitos että olet täällä. Talven synkkyys veti minua maahan enemmän kuin ehkä tajusinkaan.

Minulla on asiat kyllä niin hyvin että saan olla maailman kiitollisin ihminen. Tässä on hyvä, juuri nyt. Kuuman kahvin äärellä Mansikka Marja taustalla pauhaten.

Keskiviikon positiivinen aamunavaus kännykällä tehden. Ihanaa keskiviikkoa ja muistakaa; kel onni on sen kätkeköön on maailman typerin sanonta. Ole onnellinen,näytä se. Olet sen ansainnut.

dav

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

älä muuta sano! Valosta saa niin paljon virtaa! <3
0
1 vastaus

Ihanan positiivinen kirjoitus! 🙂
Mulla sama. Luojan kiiiiiitoooos kevät on täällä! Talvi meinasi täälläkin vetää synkkyyksiin. Olen niin vuodenaikaihminen…

Mukavaa viikon jatkoa! 🙂
0
1 vastaus

kiitos! 🙂 ja niiiinpä, täällä myös vuodenaikaihminen! 🙂
0
1 vastaus

<3 ihana piristävä postaus. Kevät on kyllä parasta!
0
1 vastaus

kiitos <3 ja älä muuta sano!
0
1 vastaus

Niin parasta kun tulee kevät ja kesä.♥ Tätä valoa on ollut niin ikävä.
0
1 vastaus

älä muuta sano! Valosta saa niin paljon virtaa! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: