Yleinen 17.3.2017

Video lapsiperheen kauppareissusta, paras ehkäisyvalistus ikinä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Perjantai päivän kauppareissu. Väsymys painaa niin vanhempia kuin lapsiakin. Takana rankka työviikko, takana rankka päiväkotiviikko. Mutta väsymyksestä huolimatta on pakko uhmata kohtaloa (sekä järkeä..) ja suunnata sinne kauppaan. Vaikka luvassa on kiukuttelua, katkenneita hermoja ja kaupparaivareita. Aivan sata varmasti. Jos ei olisi, olisi aika pistää vetämään lotto. Vaikka toisaalta sellaisen onnen jälkeen tuskin enää lottovoitto kohdalle osuisi…

Ei kärryihin. Ei kädestä kiinni. Lasten leffat tuolla, lelut täällä. Mikäs tuo on? Kosketaan vähän. Edes pikkusen. Ainakin sitten kun kielletään. Yhdet kakat jos vielä väännettäisiin vaippaan. Ihan vain siksi koska ulkovaatteiden takia vaipanvaihto tulee olemaan hulvatonta kaupan lastenhoitohuoneessa. Wc paperia, missä!? Levitetään lattialle. Likainen roskapönttö, missä!? Lääpitään sitä. Äitin takki ja pipo, missä!? Heitetään ne lattialle. Kiukkua, huutoa, nälkää ja harmaita hiuksia.

Parkkipaikalla kiljuvaa ja rimpuilevaa lasta kantessani, peppi pitkätossua samalla toiselle lapselle lauleskellessani huomasin kahden mopoautopojan tuijottavan minua. Hieman naureskellen he katsoivat sitä satavarmasti erittäin koomisen ja hivenen sääliä herättävää näkyä. Meinasin avata suuni ja huikata pojille että koittakaas perkele muistaa se ehkäisy tai olette pian tässä samassa tilanteessa eikä paljon naurata! Mutta repesin jo pelkästä ajatuksesta aivan hervottoman suureen nauruun. Luultavasti pojat muistavat ehkäisyn vaikken heitä siitä muistuttanutkaan, taisivat katsoa että nyt se mutsi sekosi aivan lopullisesti kun nauraa käkätin siinä yksikseni.

Kirsikkana kakun päällä siskoni soitti juuri kun sain lapset turvaistuimiin kiinni. Hän kysyi olenko lenkillä. Ei, en ole vaan lasteni kanssa ostosreissulla!

Vanhemmuus, niin raskasta mutta niin rakasta. Luojan kiitos on viikonloppu. Ja luojan kiitos minua odottaa pakastimessa litra jäätelöä kunhan saamme lapset ensin nukkumaan! Salaa syötyjä herkkuja ei lasketa, eihän!? Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Älä muuta sano 😀
0
1 vastaus

Voi mikä kauppareissu..! Tuskanhiki 😉
http://westendmum.fi
0
1 vastaus

Älä muuta sano 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: