Yleinen 22.3.2017

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Sisarusrakkaus!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen hihitellyt tätä vahinkolaukausta itsekseni vaikka kuinka kauan. Mutta Matildan ilme kertoo täydellisesti sen, mitä sisarusrakkaus joskus on. Katkenneita hermoja, katkenneita hiuksia, kynnenjälkiä naamassa ja heiteltyjä leluja. Siskon kanssa opetellaan ihmissuhdetaitoja joka päivä ja koko ajan. Niin hyvässä kuin pahassa.

Kaikesta nahistelusta huolimatta on kiva istua sohvalla aivan lähekkäin ja katsoa piirrettyjä. Illalla tulee joskus itku, kun ei päästäkkään samaan sänkyyn nukkumaan. Ja sen kerran kun yritettiin sitä, siitäkin syntyi hirveä tappelu kun toinen potki, töni ja häiritsi koko ajan. Toista kaivataan koko ajan kun toinen ei ole siinä. Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla.

Ä: Haluaisitko Elvira että sinulle tulisi myös toinen sisko tai veli?

 *Syvä hiljaisuus*

E: En. Matildakin voisi mennä takaisin sinun vatsaasi…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

saa sille nauraa, minäkin nauroin katketakseni 😀
0
1 vastaus

Hei! Miten teidän lattianvaihdon kävi? Vai muistelenko ihan väärin että teidän piti vaihtaa laminaatti alkuvuodesta? 🙂
0
1 vastaus

No totaaaa edelleen odottaa tekijäänsä 😀 oli tarkoitus tehdä ja tehdäänkin, mutta ajateltiin odottaa sittenki pidemmälle kevääseen lumien sulamista jotta voidaan laittaa huonekalut takapihalle siksi aikaa! 🙂
0
1 vastaus

Ihana E! 🙂
0
1 vastaus

Hänon!<3
0
1 vastaus

:’D Aika huippu tuo viimeinen kommentti. Siinäkin kiteytyy hienosti sisaruus. <3 Mulla on kokemusta ainoastaan omista veljistä, mutta toivon kovasti, että meidän pikku neiti pääsisi pian kokemaan sen sisaruuden ilot ja vihastukset.
0
1 vastaus

jep 😀 eiköhän veljien kanssa ole päässyt ihan samalla tavalla kinastelemaan 😉
0
1 vastaus

Ihana kuva ja mahtava kommentti 😀
0
1 vastaus

hih kiitos ja niinhän se oli ! 🙂
0
1 vastaus

Aivan ihana kuva ja naurahdin Elviran kommentille, vaikkei kai saisi ??
0
1 vastaus

saa sille nauraa, minäkin nauroin katketakseni 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lähetin eilen miehen imuriostoksille. Oikein screenshotin kera, jotta tietää mitä ostaa. Tuli kotiin uuden television kanssa, imurit kuulemma oli loppu...😂 #vainisijutut#menslifestyle#decoration#home

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: