Yleinen 25.3.2017

Alastonta arkiruokaa: Super helppo Jauheliha-riisivuoka!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tämä resepti on ollut joskus aikoja sitten täällä blogissa, mutta koska tämä on yksi meidän perheen suosikeista edelleen, ajattelin julkaista sen uudelleen.

Tarvitset:

3 dl riisiä

400 grammaa jauhelihaa

Herne-maissi-paprika pussin

7 dl vettä

Mausteita oman maun mukaan

( Esimerkiksi Lihaliemikuutio, suola, pippuri, paprikajauhe)

Paista jauheliha. Kaada jauheliha uunivuokaan. Lisää joukkoon vesi, riisi, hemapa ja mausteet. Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Valmista!

Helppoa kuin heinänteko ja sitäkin herkullisempaa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: