Yleinen 4.4.2017

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Joskus lapsiperheen arki on väsyttävää isinkin mielestä…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Joskus isi nukahtaa kesken iltapäiväkahvin. Joskus isi nukahtaa kesken Pikku Kakkosen. Joskus isi nukahtaa kesken kiipeilytelineenä olon. Niin raskasta, niin rakasta. Taitaa tuo kaksilahkeinenkin olla vähän kaheli kun vielä kerran haluaa siihen vauvavuoden valvomisrumbaan lähteä minun kanssani.  Siitä huolimatta että melkein joka yö herää töihin kello 1:20… Arvostan, arvostan niin paljon. Vaikka arjen keskellä sen välillä unohdankin. Ja vaikka sen muistaisikin itse, niin liian harvoin se tulee sanottua ääneen myös sille toiselle.

P.s Babysitter.fi arvonnan voitti Elska, pistin sinulle s postia!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lähetin eilen miehen imuriostoksille. Oikein screenshotin kera, jotta tietää mitä ostaa. Tuli kotiin uuden television kanssa, imurit kuulemma oli loppu...😂 #vainisijutut#menslifestyle#decoration#home

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: