Yleinen 4.4.2017

DIY: Virpomisoksille koristeita irtsaripussista!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntai lähestyy kovaa vauhtia joten nostin viime vuoden postauksen tästä aiheesta. Taas yksi mainio syy kurvata karkkikaupoille rankan työpäivän jälkeen, heh ! Taidamme myös toteuttaa tuon kori-idean tänäkin vuonna koska emme itse taida taaskaan olla kotona. Ovelta ovelle kiertelyn sijaan kierrämme tälläkin kertaa vain isovanhemmat. Neljän paikan namut ovat näille pienille jo aivan tarpeeksi.
Ihanaa palmusunnuntain iltaa kaikille! Me ollaan kyläilty tänään kuin tuulispäät: pappalassa, mummilassa ja isomamman syntymäpäivillä. Edelleenkään en lakkaa ihmettelemästä miten uuvuttavaa syöminen ja paikallaan istuminen voi ollakkaan! Mutta koska on palmusunnuntai, koko päivän idea oli kahvittelun lisäksi tietenkin virpominen!
Koska meidän lapset ovat vielä niin kovin pieniä, he eivät suinkaan kierrelleet ovelta ovelle. Virvoimme vain isovanhemmat, tädin, isotädin (minun tädin, jos tajusitte) ja isomamman. Itse en todellakaan miellä virpomista kerjäämiseksi tai muuksi negatiiviseksi asiaksi mutta ajattelen niin että tytöt saavat sitten mennä ovelta ovelle kun ovat tarpeeksi vanhoja. Sitäpaitsi, jos tuon isomman neidin suklaahumalatilaa katsoi tänään niin kyllä oli aivan riittämiin herkkuja.
Tänä vuonna koristelimme oksia hieman kierrätysteemalla: leikkasin koristenauhoja irtokarkkipussista (irtsari vai irttari, mitä sanot!?) Helppoja, halpoja ja kestäviä koristeita! Käytetään varmasti myös ensi vuonna. Koska me emme olleet kotona koko päivänä, jätimme etupihalle korin jossa oli namuja ja pienen viestin virpojille. Kieltämättä ajatus vitsattomasta korista mietitytti, mutta kun saavuimme kotiin oli korissa yli viisi vitsaa! Ja karkkejakin vielä jäljellä…
Vaikka virpojia oven takana on käynyt niin sosiaalisessa mediassa on käynyt ilmi että virpojat olivat hieman hukassa. Onko virpominen jäämässä unholaan? Ja miksi? Onko se niin yleistä etteivät vanhemmat anna lastensa virpoa vai eikö se vaan kiinnosta enää nykyajan lapsia? Tai onkohan halloweenin karkkikepponen syrjäyttänyt tätä perinnettä? Mitä mieltä sinä olet? Kävikö teillä pieniä virpojia tänään? 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

kiitos <3 toi on kyllä huono homma kerrostaloalueilla!! 🙂 ja hei, mä en oikeesti tiiä kumpi oli enemmän innoissan: mä vai elvira :D:D:D:D:D
0
1 vastaus

Miks toi nukke on noissa kuvissa lapsen kanssa?
0
1 vastaus

;)he on kyllä molemmat aikamoisia nukkeja <3
0
1 vastaus

Ihanat pienet virpojat! <3 Meilläkään ei käynyt ketään virpojaa (varmaan kun alaovi on lukossa). Me käytiin virpomassa vaan mummin luona, mutta jatkossa varmasti laajennetaan virpomisreissua muiden sukulaisten ja ystävien luokse! Onhan se nyt huippua kun saa ja fiilistellä itekin 😀
0
1 vastaus

kiitos <3 toi on kyllä huono homma kerrostaloalueilla!! 🙂 ja hei, mä en oikeesti tiiä kumpi oli enemmän innoissan: mä vai elvira :D:D:D:D:D
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: