Yleinen 5.4.2017

Äitiyden huippuhetki vol miljoona: Kun puhuimme kuolemasta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Todella moni siellä ruudun toisella puolen on varmasti nähnyt elokuvan Frozen. Tämä allekirjoittanut ehkä noin 50 kertaa puolella silmällä ja korvalla (meillä kun lasten tv hetki tarkoittaa usein kuumaa ja rauhallista kahvikuppia tai ruoanlaittoa meille vanhemmille). Olit nähnyt tai et, aika elokuvan alussa Elsan ja Annan vanhemmat kuolevat ja elokuvassa vilahtaa pieni kohtaus hautajaisista. Ennen lauantaita Elvira ei ollut kiinnittänyt tähän mitään huomiota.

E: Äiti, mitä nuo tekee? Mitä nuo kivet on?

Ä: He ovat hautajaisissa ja ne ovat hautakiviä. Hautajaiset ovat juhlat jotka järjestetään kun joku kuolee. Ja hautakivi pystytetään sen henkilön muistoksi kun hän on taivaassa enkelinä eikä häntä voi enää nähdä.

E: Miksi Annan ja Elsan vanhemmat lähtivät taivaaseen?

Ä: Joskus ihmiset kuolevat, muuttuvat enkeleiksi ja lähtevät taivaaseen. Äitikin muuten lähtee ihan kohta kun isi tulee kotiin.

E:n silmät pullistuivat päästä ennenkuin tajusin etten ehkä voi puhua kuolemasta ja omasta viihteelle lähdöstäni samassa lauseessa ja samaan hengenvetoon..

Ä: Siis äiti lähtee juhlimaan! Juhlimaan mamman ja Marian kansaa. Ei taivaaseen. Vain syömään ja kuuntelemaan Anttia. Äiti tulee yöllä heti kotiin!!

E näytti hyväksyvän selityksen ja uskovan että kyllä se äiti vielä palaa takaisin… Huppista. Joskus täytyy miettiä mitä päästää ulos suustaan ja missä tilanteessa…Ennen juhlimaan lähtöä kerroin Tinolle tilanteesta ja että sieltä saattaa tulla outoja kysymyksiä illalla kun en ole kotona. Vaan oli lapsi ymmärtänyt yskän ja iloisesti unohtanut koko episodin…Luojan kiitos. Seuraava äitiyden huippuhetkeä odotellen, viimeksi kävi näin ja sitä edellisellä näin..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

jep, meinasi mennä sormi suuhun :D::D
0
1 vastaus

Hah voi ei :’D Onneksi sait tilanteen selitettyä vähän paremman kuuloiseksi 😀
0
1 vastaus

jep, meinasi mennä sormi suuhun :D::D
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hello you! 😍 #instababy#cute#babygirl#vauva2017#decemberbaby

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: