Yleinen 10.4.2017

Parhaita tuliaisia päiväkodista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ei, otsikko ei ole sarkasmia. Meillä ei siis luojan kiitos (KOP KOP KOP) ole näkynyt niitä kihomatoja tai täitä jota päiväkotiuran aloituksessa kaikkein eniten pelkään. Vaan tänään meille kotiutui Elviran ensimmäinen askartelu!

Pinnallista tai ei, mutta yksi suurin asia jota päiväkotiuran aloituksessa odotin oli tyttöjen askartelut. Ei ole mitään parempaa fiilistä kun nähdä oman lapsen juoksevan päiväkodin portille vastaan kädet ojossa valmiina hyppäämään syliin. Toiseksi paras fiilis on sitten se, kun hän silmät kiiluen esittelee omia taideteoksiaan ja tuotoksiaan.

Ylpeä, niin ylpeä äiti. Olen ostanut molemmille tytöille kansiot kotiin johon olen kerännyt tyttöjen taideteoksia mammalasta. Vähän niinkuin päiväkodin kasvunkansio, mutta kotona. En tiedä miten saan tuon maitopurkin sinne väliin säilöön mutta aivan varmasti sen sinne jollain konstilla tungen. Onhan se vaan kerrassaan niin upea tuotos että se on pakko säästää! Ja ehkäpä lainaan ideaa ensi vuonna kun töissä mietin pääni puhki mitä tällä kertaa askarrellaan pääsiäisen kunniaksi…

Meidän niin iso ja taitava Elvira. En jaksa uskoa että hän on ollut meidän elämässä jo 3,5 vuotta. Tuntuu kuin hän olisi ollut täällä vasta hetken ja sitten taas toisaalta ikuisesti. Äitiys, niin parasta! Maailman paras tekosyy herkistyä maitotölkistä ja kasasta ruohoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

niimpä, mamma opettanut hyvin 😉 <3
0
1 vastaus

Onpas hieno, hyvä Elvira ?
0
1 vastaus

niimpä, mamma opettanut hyvin 😉 <3
0
1 vastaus

Oi miten hieno ja värikäs, hauska tuo tipuidea! 🙂 Minä kans tykkään lapsen tuomista askarteluista. Etenkin kun olen itse niin huono askartelemaan! Tiedä sitten vaan mihin ne oikein vuosien aikana säilöisi..:D
0
1 vastaus

😀 ! sama täällä, askartelu ei ole minun vahvuuslajini. varsinkaan piirtäminen 😀
0
1 vastaus

Ota siitä kuva ja laita se kansioon 🙂
0
1 vastaus

!!! 🙂
0
1 vastaus

Valokuva lapsesta purkkeihin säilyy kansiossa paremmin kuin itse purkki. Ja siinä samassa näkyy se tekijätkin siinä, juuri sellaisena isona-pienenä, kuin on juuri nyt, purkin tehdessään.
0
1 vastaus

hyvä idea, miksi mä en tätä ajatellut :D:D:D:D
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: