Yleinen 24.4.2017

7. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Taas on aika toivottaa kaikille aivan ihanaa alkanutta viikkoa ja minulle aivan ihanaa alkanutta uutta raskausviikkoa! Tänään pyörähti siis käyntiin raskauden 7. viikko !

Raskausviikko: 6+0

Vauva: Muistuttaa enemmän katkarapua kuin ihmistä ja on pikkusormen kynnen kokoinen.

Oireet: Krapula. Ihan kuin olisi juhlinut viime yönä vähän liikaa. Väsyttää, etoo ja kuvottaa. Voimakkaat hajut aina ruuasta hajuveteen tekee tällä hetkellä erityisen pahaa. Huonovointisuus menee aaltoittan ajoittumatta erityisesti mihinkään tiettyyn kellon aikaan. Eniten kuvottaa nälkäisenä ja juuri syöneenä. Myös uutena ja toivottavasti kertaoireena sain viime viikolla kunnon migreenikohtauksen. Sama tapahtui Matildan odotuksen alussa, hormonivaihtelut kropassa ilmeisesti laukaisee migreenin. Oli kieltämättä aika pelottavaa kun koko oikea puoli kasvoista sekä oikea käsi puutuivat. Ja puhe meni vaikeaksi. Onneksi kyse ei kuitenkaan ollut päänsärkyä pahemmasta asiasta.

Mielihalut: Hiilihapollinen vesi. Nam, nam ja nam.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: En muistanutkaan miten uuvuttavaa (ja ärsyttävää, olen niin heikkohermoinen ja lyhyt pinnainen tällä hetkellä!) hommaa tämä uuden elämän luominen onkaan. Olen myös potenut jo ensimmäiset ahdistukset muuttuvasta kropasta. On aika ahdistavaa kun näyttää iltaisin puolessa välissä olevalta ja viikkoja ei ole kasassa vielä juuri mitään. Turvottaa, turvottaa ja turvottaa. Yllätyin jopa miten ahdistavalta ryhävalaalta olo voikaan tuntua alkuturvotuksen takia. Kun näyttää raskaana olevalta, muttei kuitenkaan ole sitä. Tai olenhan minä, mutta turvotustahan tuo vielä pelkästään on. Vaikka heti aamulla on jo aivan pieni kumpu jo havaittavissa alavatsalla. Kuitenkin aivan murto-osa näistä kuvien megaturvotuksesta…

Ahdistaa myös se, ettei edelleenkään ole takuita vauvasta. Oireita on vaikka ja miten, mutta mitä jos kohtu onkin tyhjä? Päivä ja viikko niin se selviää. Jännittää ihan sikana!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Kiitos samoin!<3 ja ou nou, oltaisiin pulassa 😀 yksi kiitos vain :p
0
1 vastaus

Varmasti ollut pelottavaa, kun toinen puoli naamasta puutunut ja puhe sammaltaa!
Itse olin ulkomailla reissussa, kun tyttöystävälläni puutui koko toinen puoli kropasta. Onneksi kyse ei ollut mistään vakavasta ja ”onneksi” hän ei paniikissa soittanut minulle reissun aikana, että nyt kävi näin. Olisi minun loma loppunut lyhyeen, kun olisin napannut seuraavan lennon kotiin 😀

https://faijahommia.fi/
0
1 vastaus

Haha ihana, voin kuvitella ettäolisit lähtenyt tuli pyrstön alla kotiin!! 😀
0
1 vastaus

Tämä on uuvuttavaa. Mun pahaolo on pysynyt ihan kohtuu hyvin aisoissa, mutta tämä jatkuva väsymys, on jotain ihan sietämätöntä. Torkahtelen joka välissä ja olo on, kuin olisi tehnyt pidemmänkin putken yövuoroja. Mä niin odotan sitä auvoista ja energistä keskiraskautta. 😀
0
1 vastaus

!!! Niin tämä!!! Menispä viikot nopeesti… 😀
0
1 vastaus

Itse viikolla 13 ja tää turvotus on jotain ihan kaameeta.. ihanku viikkoja olis lähemmäs 20 😀 nyt jo tuntuu oma kroppa ihan oudolta ja tekis mieli suunnata mammavaateosastolle.
0
1 vastaus

Itse hain jo ekat mammahousut 5+ jotain koska ei toivoakaan saada omia farkkuja jalkaan 😀
0
1 vastaus

Jos sieltä tuleekin kaks! ? Mukavaa viikkoa sinne! ?
0
1 vastaus

Kiitos samoin!<3 ja ou nou, oltaisiin pulassa 😀 yksi kiitos vain :p
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: