Yleinen 25.4.2017

Raskausajan ruokaa…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tältä näyttää lautanen kun menee nälkäisenä töiden jälkeen kauppaan ja ottaa ”vähän jotain mitä tekee mieli”. Nälkäisenä ja raskaana. Tänään ala carte listalla oli kalapyöryköitä, maissia sekä suolakurkkuja. Ei kovin houkuttelevan näköistä mutta ah, niin maukasta. Ja ihan vain siksi koska teki mieli.

Nyt tällä hetkellä tuota kuvaa katsoessani tuntuu lähinnä oksettavan. Raskaus on yhtä aaltoliikettä: pahoinvointi tulee ja menee miten tykkää, mieliala tulee ja menee miten tykkää, mieliteot tulee ja menee miten tykkää. Mutta en valita, niin kauan kun on oireita on enemmän luottoa siihen että ensi tiistaina meitä vastassa on laukkaava, upea syke.

Nyt tekee mieli vanilija jugurttia ja cornflakeseja. Niitä siis kai iltapalaksi ja sitten suihkun kautta unille. Väsyttävän ihanaa tämä uuden elämän luominen!

Olipa muuten kerrankin lautasella ateria jonka sain syödä kokonaan ihan itse. Ei pieniä varastelevia sormia, mistä lie johtuu. Kysyin kyllä kohteliaasti tytöiltä että haluvatko he maistaa. Molemmat katselivat lautastani aika pitkään ja vastasivat; yh yök ei kiitos.

dav

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Oi nam, tiedätkö mit alkoi juuri tehdä mieli… 😀
0
1 vastaus

Tuttua 😀 Söin yksi päivä leipää jonka päällä oli oliiveja ja dippiä. Kerran myös vahingossa kaadoin oliivipurkin leivälle, suolaliemineen päivineen, eikä sekään vauhtia hidastanut. Yhh…
0
1 vastaus

:DD nami! Mä kyllä rakastan oliiveja, pakko saada niitä nyt.. 😀
0
1 vastaus

Alko kyllä vähän naurattaa tää postaus! 😀 Mulla kanssa oli aikanaan ihan ihmeellisiä mielihaluja, kuten joululimppu keskellä kesää, inhoan sitä limppua yleensä muuten. 😀
0
1 vastaus

😀 joululimppu!<3
0
1 vastaus

Ah noi raskausajan ruokahimot! Mää normaalisti inhoan kaikkia sieniä, mutta kun odotin poikaani niin olisin voinut elää täytetyillä herkkusienillä! Nyt oksettaakin taas ajatus 😀
0
1 vastaus

Oi nam, tiedätkö mit alkoi juuri tehdä mieli… 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: