Yleinen 10.5.2017

Äitienpäivä on joka päivä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

E: Äiti, mä olen tehnyt sulle korun! Mutta se on yllätys!

E: Äiti mä tein sulle rasvavoidetta!

Ä: Pitäisikö senkin olla yllätys?

E: No pitäisi!

Sain eilen mukaani päiväkodista kaksi pientä pussukkaa jotka odottavat sunnuntaita. Nuo pussukat on rakkaudella tehty. Pienten pussukoiden tekijät eivät olisi malttaneet olla avaamatta niitä itse. Pienten pussukoiden tekijät olisivat halunneet antaa ne lahjat heti.

Ä: Ei rakas vielä tänään, vasta sunnuntaina on äitien juhlapäivä.

E: Mutta jos leikitään että joka päivä on sun juhlapäivä?

Eihän sitä tarvitse leikkiä. Jokainen päivä on minun juhlapäiväni äitinä. Kaikesta kiukuttelusta (minun ja lasten..) ja uhmasta huolimatta on jokainen päivä äitinä on juhlaa. Olen niin etuoikeutettu että saan jokainen ilta suukottaa kahta pehmeää poskea. Se yksi toukokuinen sunnuntai on aina se päivä, jolloin äitejä muistetaan. Vaikka miten odotan noiden kahden ihanan pienen paketin avaamista niin olen jo parhaan lahjani kaksi kertaa saanut. Ja vielä kun voin haaveilla että ensi äitienpäivänä minulla on jo kolme maailman upeinta pakettia.

Ei aina niin helppoa. Mutta todellakin kaiken sen arvoista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: