Yleinen 24.5.2017

Pregnancy brain…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sanotaan että odottajat ovat lahopäitä jotka unohtelevat milloin mitäkin. Niin totta, ainakin minun kohdalla tällä hetkellä.

Olen vähän kuin omassa pienessä kuplassani koko ajan. Unohtelen, myhähtelen,vastailen vaikken edes tiedä mitä toinen on sanonut. Tämä jos mikä on vaarallista lasten kanssa; olen luvannut jotakin ennenkuin edea tajuan mitä sitä tuli luvattua…

Yhtenä päivänä meinasin laittaa sytysnesteen jääkaappiin ja maidon siivouskaappiin. Likainen veitsi löysi tiensä puhtaiden joukkoon ja tänään juoksin labraan viemään jälkijunassa paperista suostumus lomaketta joka olisi eilen pitänyt olla mukana. Työpaikalla kävelen ilman päämäärää, koska en aina muista minne olin matkalla. Tai perille päästyäni en tiedä mitä minun piti tehdä ja miksi.

Syytänkö raskautta vai raskausväsymyksen tuomaa sivuoiretta? En tiedä, mutta kovin terävältä olo harvoin tällä hetkellä tuntuu. Taitaa kaikki meikäläisen verenkierto olla siirtynyt aivoista kohdun seudulle…

Muita lahopäisiä odottajia?

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

? sitä odotellessa siis
0
1 vastaus

Just tästä kirjoittelin ja voivottelin ku sama meno jatkuu vaikka poika on 2. Kuulemma neljän vuoden kohdalla alkaa helpottamaan ?
0
1 vastaus

? sitä odotellessa siis
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: