Yleinen 28.5.2017

Pahimpia äitiydessä ei olekkaan enää aamut.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lastenhuoneesta kantautuu tasainen pienten jalkojen läpsytys kun kaksi jalkaparia lähestyvät meidän makuuhuonetta. Ne pysähtyvät sänkymme viereen ja kuiskaavat; äiti oletko hereillä? Huonosti nukutusta yöstä huolimatta avaan silmät hymy huulillani, koska tiedän näkeväni ensimmäiseksi kaksi maailman ihaninta lasta. Pörröiset, vielä vähän uniset hiukset aivan sikinsokin. Molemmilla on leveä hymy naamalla ja isompi pörrötukka kysyy menenkö tänään töihin? En mene, ja saan vastineeksi hurraa huutoja.

Talsimme alakertaan aamupesuille. Auringon valo tulvii verhojen välistä ja se saa nopeasti piristymään, vaikka taas viime yönä nukuttiin aika huonosti. Oma nukahtaminen kesti, kiitos kahden tunnin päiväunien ja kadonneen alkuraskauden väsymyksen. Menee hetki, ennenkuin tajuan etten tarvitsekkaan enää niin paljon unta. Myös tytöillä oli yöllä omat juttunsa, ja molemmat valvoivat melkein toista tuntia. Avaan verhot ja sisään tulviva auringonvalo paljastaa siivouspäivän tarpeen. Koitan olla välittämättä villakoirista, nyt on aika nauttia vain tästä hetkestä.

Aamukahvin rinnalla haaveilen isosta omakotitalosta. Talosta jossa lapsilla olisi omat makuuhuoneet ja säästyisimme yöbileiltä ehkä vähän paremmin, kun he eivät herättäisi toisiaan. Haaveilen isosta pihasta, omenapuista ja loppuiän kodista kunnes havahdun olohuoneesta kantautuviin tappelun ääniin. Voihan sisarusrakkaus ajattelen ja nousen ruokapöydän ääreltä.

Sovitaan, halitaan ja pyydetään anteeksi. Sitten jatkamme touhujamme. Minä kahvin hörppimistä, lapset Pipsa Possua ja viinirypäleitä. Ihana aamu. Ihanan hidas aamu. Ihanan aurinkoinen aamu.

Ihanaa sunnuntaita sinulle. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Sitä se kyllä olikin <3
0
1 vastaus

Pakko sanoa, että sait sunnuntai-aamun kuulostamaan aivan ihanalle. Rauhalliselle, ihanalle, rakkauden täyteiselle 🙂
0
1 vastaus

Sitä se kyllä olikin <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lähetin eilen miehen imuriostoksille. Oikein screenshotin kera, jotta tietää mitä ostaa. Tuli kotiin uuden television kanssa, imurit kuulemma oli loppu...😂 #vainisijutut#menslifestyle#decoration#home

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: