Yleinen 4.6.2017

13. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 12+1

Vauva: Kaikki luut, hermot, ja elimet ovat suurimmaksi osaksi kehittyneet. Sen vuoksi keskenmenon riski pienee huomattavasti, jopa 65 prosenttia. Kasvoissa on jo silmät, nenä ja suu. Vauva harjoittelee hengittämistä liikuttamalla rintakehäänsä.

Oireet: Suurin osa oireista ovat kadonneet. Kohtu nipistelee ja jomottelee, mutta pahoinvointi ja väsymys ovat oikeastaan kokonaan poissa. Alkuraskauden turvotus on melkein kokonaan poissa, enää ihan pientä turvotusta on havaittavissa. Yhtenä uutena ja vallan kamalana oireena huomasin edellispäivänä jalassa pari uutta suonikohjua. Vanhat ovat vielä komeasti tallella Matildan odotusajalta. Ne vanhatkin ovat alkaneet pullottaa pahemmin, joten eipä auta muuta kuin lähteä tukisukkaostoksille.

Mielihalut: En muista että kuluneella viikolla olisi erityisesti mikään maistunut erikoisemmin. Johtuu ehkä tästä flunssasta, mutta ruoka on maistunut vähän huonosti. Varsinkaan liha ei oikein maistu. Se ei meinaa upota muuta kuin jauhelihan muodossa.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: 12 viikkoa tuli täyteen, upeaa! Se on jollain tapaa aina ollut se ensimmäinen etappi plussan jälkeen jota olen odottanut. Torstaina olisi sitten edessä ultra, jännittää! Dopplerin ansiosta tiedän että kyllä siellä hengissä ollaan. mutta onko kaikki muuten hyvin? Toivotaan parasta! Nyt kun oireet ovat vähentyneet, en muista raskautta ihan 24/7. Mikä on kyllä mukavaa, päivät kuluvat huomattavasti nopeammin! Hullua ajatella että 1/3 raskaudesta on jo lusittu. 195 päivää laskettuun ! 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Kiva seurata sun blogia itellä laskettu aika 17.12 eli meillä taitaa päivä olla eroa, mulla kanssa to eka ultra ?
0
1 vastaus

Kiva lueskella sun blogia, kun itse en tajua edes olevani raskaana, vaikka olenkin viikon sua edellä. Ei oikeastaan mitään oireita eikä päällepäin vielä näy, kai sitä pysyy mukana ku kattoo jotain toista. 🙂
0
1 vastaus

oi ihanaa ,onnea odotukseen ! 🙂 ja kiva kun lueskelet <3
0
1 vastaus

Kiva seurata sun blogia itellä laskettu aika 17.12 eli meillä taitaa päivä olla eroa, mulla kanssa to eka ultra ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: