Yleinen 11.6.2017

14. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 13+1

Vauva: Painaa n. 35 grammaa. Liikkuu ja kasvaa paljon. Varpaissa ja sormissa on kynnet.

Oireet: Kohtu nipistelee ja jomottelee paljon. Muuten aika oireetonta elämää täällä elellään tällä hetkellä. Ainut oire ehkä on se, että nenäni vuotaa herkästi verta. Sama vaiva oli Elviran raskausaikana. Vaaraton, mutta ärsyttävä vaiva.

Mielihalut: Leipä. Yleensä välttelen gluteenittomia leipiä mutta nyt niitä tekee mieli. Aamupalaksi, iltapalaksi ja välipalaksi. Myös punaviiniä tekee usein mieli, mutta tämä mielihalu saanee odottaa sinne joulukuuhun saakka.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Voi että, jokohan voi pikkuhiljaa alkaa luottamaan siihen että meitä on joulukuussa viisi? Ultra ja ”turvalliset” viikot ovat rauhoittaneet mieltä ja olen alkanut luottamaan tähän raskauteen yhä enemmän ja enemmän. Olo on niin luottavainen ja hyvä, että välillä en edes muista olevani raskaana. Eilen tunsin ehkä ensimmäistä kertaa pienen hipaisun. Suuri ehkä, se oli niin pieni ja hentoinen etten voi todellakaan olla varma. Katsotaan mitä se oli, ei ainakaan kovin montaa viikkoa voi enää joutua liikkeitä odottelemaan! Ensimmäiset hankinnat ovat pyörineet mielessä, mutta luulen että odottelen ainakin sinne rakenneultraan saakka. Tai jätän ihan viimetippaan, joka olisi enemmän se minun juttuni...Ihana raskaus, nautin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Voi kiitos oikein paljon!:’)<3
0
1 vastaus

Alkoholiton punkku?
0
1 vastaus

Onko suosituksia hyvästä sellaisesta? 🙂 kerran olen kokeillut yhtä ja se oli niiiiin pahaa etten uskaötanut uudelleen kokeilla 😀
0
1 vastaus

Hei onko oikeesti hyviä alkoholittomia punkkuja? En oo uskaltanu kokeilla, mut tekee niin mieli punaviiniä enkä jaksais oottaa siihen että lapsi tulee ulos 😀
0
1 vastaus

Sä oot niin hurjan kaunis ,raskaus pukee sua ja aiemmin pohdit tylsiä kommentteja sun masusta mutta se on vaan niin ihanan pyöreä jo! Ihan oikea vauvamasu! <3 Jännä oikeesti miten yleensä kun enempi raskauksia takana, se masu vaan tulee erilailla jo esiin aiemmin. <3 Nauti! <3
0
1 vastaus

Voi kiitos ihanasta komentista todella paljon!!!<3
0
1 vastaus

Olet niin onnellisen näköinen, raskaus todellakin pukee sua! <3 Aivan ihana kumpu. 🙂 Onnea kaikkeen perhenne tielle. <3
0
1 vastaus

Voi kiitos oikein paljon!:’)<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lähetin eilen miehen imuriostoksille. Oikein screenshotin kera, jotta tietää mitä ostaa. Tuli kotiin uuden television kanssa, imurit kuulemma oli loppu...😂 #vainisijutut#menslifestyle#decoration#home

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: