Yleinen 13.6.2017

Vauvan ensimmäiset liikkeet.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pientä hipsutusta. Kuplintaa. Perhosen siipien lepatusta. Sanoin on vaikea kuvitella miltä se tuntuu, mutta tänä aamuna se tuntui niin selkeästi että voin parin päivän epävarmuuden ja kuulostelun tuloksena sanoa; tunnen vauvan liikkeet!

On hyvin aikaista ja liikkeet eivät tunnukkaan vielä kovin selkeästi. Ja vain oikeassa asennossa oikeaan aikaan vauvan osuessa oikeaan kohtaan. Istuen tai maaten juuri ja juuri voin tuurilla tuntea pienen hipsutuksen. Jos en olisi raskaana ennen ollut, tuskin tunnistaisin niitä pierujen ja ilman joukosta. Vaikka epäilin tunnistanko niitä nytkään. Mutta kyllä tunnistin, oli niissä selkeä ero vaikka sitä kovin epäilin.

Ihanaa, tämän parempaa aloitusta päivälle ei voi saada!

Koska sinä olet tuntenut ensimmäistä kertaa vauvan liikkeet?

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Mulla myös tässä ja viime raskaudessa istukka edessä! Mulla taas vaikuttanut niin että olen kyllä tuntenut liikkeet aika aikasin mutta meni tosi kauan,ennenkuin ne vahvistui! 🙂
0
1 vastaus

Esikoisesta tunsin rv 17 eteenpäin. Yllätyin hirveesti kun tunsin kuopuksesta viikosta 14 lähtien joka päivä. Ja se tuntu niin hassulta kun toinen rummutteli minun virtsarakkoani vasten aika usein kun istuin. Onnea odotukseen! Toivottavasti kaikki päättyy hyvin loppuun asti
0
1 vastaus

Niin on! Kiitoa paljon, sitä mekin toivomme todella kovin<3
0
1 vastaus

Tuo oli niin ihanaa raskaudessa, tiesi että siellä sitä ollaan ja kasvetaan, ja jos vielä hyvätuuri kävi, että sattui potkimaan miehen kättä vasten, niin ihanaa. <3 Samalla myös niin raastavaa, kun niitä liikkeitä vähän niinkun stressasi, että mitä jos niitä ei joku päivä tunnukkaan tai iltapäivään mennessä ei ollut tuntunut, onneksi siellä kuitenkin joka päivä liikuttiin. 🙂 Rakkauden potkuja <3
0
1 vastaus

Hyvin sanottu, rakkauden potkuja!<3
0
1 vastaus

Mulla on nyt 11kk ikäinen poika. Tunsin liikkeet joskus viikolla 15-15. Ihanaa oli!
0
1 vastaus

Ihanaa on kyllä! 🙂
0
1 vastaus

Ihanaa♡ Itse ekasta tunsin rv 14+ ja nyt tästä toisesta vasta rv 22+ :O. Kiitos edessä olevan istukan.
0
1 vastaus

Mulla myös tässä ja viime raskaudessa istukka edessä! Mulla taas vaikuttanut niin että olen kyllä tuntenut liikkeet aika aikasin mutta meni tosi kauan,ennenkuin ne vahvistui! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: