Yleinen 18.6.2017

15. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 14+ 1

Vauva: Alkaa tällä viikolla hengittämään pieniä määriä lapsivettä joka harjoituttaa keuhkoja hengittämään kohdun ulkopuolella. Tällä viikolla ulkoiset sukupuolielimet ovat niin kehittyneet että sukupuolen voi erottaa ultraäänitutkimuksella.

Oireet: Mitkä oireet? Kohdun kasvukipuja lukuunottamatta ei mitään. Liikkeitä tunnen päivittäin, jos näitä nyt oireiksi voi sanoa.

Mielihalut: Ruoka maistuu ehkä vähän liiankin hyvin muttei mikään tietty ruokalaji erityisesti. Kova jano koko ajan ja vesi maistuu.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Seesteinen keskiraskaus on täällä. Olo on mitä mainioin ja joka päivä tuntuvat liikkeet tuovat mielenrauhaa. Tällä hetkellä aina en edes muista olevani raskaana. Sen verran kuitenkin mahan kasvattelu vie voimia että lasken päiviä ensi viikolla alkavaan kesälomaan. Viikot tuntuvat nyt menevän ihan hurjaa vauhtia eteenpäin. Juuri vasta kirjoittelin viime viikon raskauspostausta ja nyt on taas uuden aika! Reilu 10 viikkoa tietoisesti raskaana, kuuden viikon päästä ollaan jo puolessa välissä. Nyt on aika nauttia, tämä taitaa olla nimittäin ohi ennenkuin huomaankaan ! (Tästä lauseesta voi sitten tulla muistuttelemaan kun 35 viikon jälkeen rupean rukoilemaan että joko tämä jo kohta loppuu…)

Psst! Luetko/kirjoitatko jotain blogia jossa suunnilleen samat viikot meneillään mitä minulla? Olisi kiva löytää joku ”odotuskaveriblogi” seurattavaksi!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Voi kiitos paljon, ihanaa kun jaksat lueskella! 🙂 onnea paljon odotukseen ja tsempppiä opintoihin!<3 itse lähihoitaja myös!
0
1 vastaus

Moi! Täällä viikkoja 10+5. Mielenkiinnolla lueskelen aina blogiasi että mitä itsellä on seuraavaksi edessä 🙂 Täällä velloo vielä armoton (aamu)pahoinvointi mutta haluan uskoa että tämä kohta loppuu….. eka raskaus kun oli täysin erilainen. Kaikkea hyvää sinulle odotukseen 🙂 Perästä tullaan.
0
1 vastaus

Kiitos, ihanaa odotusta myös sinne! 🙂 kiva kun jaksat seurailla mun juttuja,ja toivotaan että pääset pian pahoinvoinnista eroon! 🙂
0
1 vastaus

Mä olen sua 10 viikkoa edellä (ja 10 vuotta vanhempi, heh). Ja ensisynnyttäjä. Ihan hauska lukea näitä postauksia ja verrata, kuinka eri lailla raskaudet eri ihmisillä menee. Mulla ei ole vielä juurikaan mahaa, ja oireetkin on olleet tosi niukkoja… Onpa tullut mietittyä, oonko raskaana ollenkaan. No, nyt kun ultrat on tehty, ja liikkeet tuntuu, niin ei sitä enää tartte epäillä…
0
1 vastaus

Ihanaa odotusta sinne! 🙂 ja nauti oireettomuudesta, minä ainakin nyt nautin! 🙂
0
1 vastaus

Moikka! Seuraan blogiasi aktiivisesti ja mielestäni kirjoitat mielenkiintoisia ja monipuolisia postauksia. Kiitos niistä! Itse en kirjoita blogia, mutta täällä on menossa pikkukakkosen 12. raskausviikko. Asutaan Kaarinassa ja aloitan syksyllä lähihoitajaopinnot verkossa.
0
1 vastaus

Voi kiitos paljon, ihanaa kun jaksat lueskella! 🙂 onnea paljon odotukseen ja tsempppiä opintoihin!<3 itse lähihoitaja myös!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tämä kuva Ilonan ristiäisistä kuvaa hyvin meidän perhettä: Mä nauran jotain todella hyvää omaa juttuani ja muita ei sitten niin nauratakkaan..😂😂😂 #family#myeverything#crazymum

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: